Balıkesir’deki tecavüz çiftliğinin ejderha dövmeli hanımağası Rabia Dilruba Candaş tutuklandı

Balıkesir'de kurdukları dehşet çiftliğinde esnafa işkence yaparak haraç toplayan çete ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Çetenin hanımağası olduğu belirtilen Rabia Dilruba Candaş polisin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı. Yakalanan hanımağanın da çete lideri Mehmet Salih Turanlı gibi ejderha dövmesi yaptırdığı belirtildi.

featured

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kurdukları çiftlikte haracını ödemeyen esnafı ve genç kızları kaçırarak işkence yapıp tecavüz ettiği belirlenen çeteyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

18 yaşındaki G.A. isimli genç kıza polis muhbiri diyerek tecavüz edip parmaklarını kesti,

Çetenin lideri ‘Ejder Salih’ lakaplı Mehmet Salih Turanlı ile 7 adamı düzenlenen ilk operasyonda yakalanarak tutuklanmıştı.

Benzer Haberler
mehmet-salih-turanli-facebook
Balıkesir’de Mehmet Salih Turanlı ve çetesinin ürküten fuhuş çiftliğinde yaşananlar kan dondurdu! Kızların ifadesi ortaya çıktı…
Mehmet Salih Turanlı
Şanlıurfa’dan Balıkesir’e gelip çete kurdu! Ejderha dövmeli psikopat Mehmet Salih Turanlı dehşet saçtı

EJDERHA DÖVMELİ HANIMAĞA TUTUKLANDI

Polis aranan 4 firari ismi yakalamak için çeteye yönelik operasyonlarına devam etti. Son olarak çetenin hanımağası olduğu ileri sürülen Rabia Dilruba Candaş, polisin düzenlediği baskın sonucu saklandığı evde yakalandı.

Mehmet Salih Turanlı gibi ejderha dövmesi yaptırdığı belirlenen Rabia Dilruba Candaş’ın, G.A.’ya baltayla, firari şüpheli M.B.’nin hortumla işkence yaptığı, Mehmet Salih Turanlı’nın ise fiziki şiddet uyguladığı tespit edildi.

Rabia Dilruba Candaş ile birlikte yakalanan F.E. kaçmak için 4’üncü kattaki evin balkonundan atlayınca beli kırıldı.

Adliyeye sevk edilen Rabia Dilruba Candaş da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

rabia dilruba candaş rabia dilruba candaş instagram balıkesir hanımağa rabia

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir