Şanlıurfa’dan Balıkesir’e gelip çete kurdu! Ejderha dövmeli psikopat Mehmet Salih Turanlı dehşet saçtı

Balıkesir Edremit'teki dehşet çiftliği olayında yeni bir gelişme yaşandı. Çete lideri Mehmet Salih Turanlı'nın da aralarında bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

Mehmet Salih Turanlı

Şanlıurfa Siverek’ten Balıkesir Akçay’a yerleşen Mehmet Salih Turanlı’ın yaptıkları dehşete düşürdü. Korkunç olay Balıkesir‘in Edremit ilçesinde yaşandı. Kaçırdıkları 18 yaşındaki kıza tecavüz edip, parmaklarını kestikleri ileri sürülen çeteye operasyon yapıldı. Dehşeti yaşayan G.A. isimli kız, çete liderini sırtındaki ejderha dövmesinden teşhis etti. Çetenin Edremit‘teki onlarca esnafı da haraca bağladığı ortaya çıktı. Yapılan çalışma sonucunda esnafın korkulu rüyası haline gelen grupla ilgili çarpıcı detaylara ulaşıldı.

ŞEBEKE BAŞI TESPİT EDİLDİ

Teknik ve fiziki takip sonucu grubun liderinin Akçay’da yaşayan aslen Şanlıurfalı olan Mehmet Salih Turanlı olduğu tespit edildi. Örgütün Balıkesir‘in Çıkrıkçı köyünde 10 dönümlük arazide çiftlik kurduğu, esnaf ve mağdurları bu çiftlik evine götürüp, elektroşok cihazı ile işkence yaptıkları ortaya çıktı.

thumbnail
Balıkesir'de işkence çiftliği
Balıkesir’de işkence çiftliği! Genç kızları kaçdılar, tecavüz edip parmaklarını kestiler

ELEKTROŞOK İLE İŞKENCE

Teknik ve fiziki takip sonucu grubun liderinin Akçay’da yaşayan aslen Şanlıurfalı olan Mehmet Salih Turanlı olduğu tespit edildi. Örgütün Balıkesir‘in Çıkrıkçı köyünde 10 dönümlük arazide çiftlik kurduğu, esnaf ve mağdurları bu çiftlik evine götürüp, elektroşok cihazı ile işkence yaptıkları ortaya çıktı.

İşkenceye maruz kaldığı ileri sürülen aralarında 4’ü genç kız, 14 mağdurun korkudan polise gidemediği ortaya çıktı. Çete lideri Turanlı ve üyelerinin kaçırdıkları kızlara günlerce tecavüz ettikleri, dövdükleri ve zorla uyuşturucu verdikleri de öğrenildi.

DEHŞET ÇİFTLİĞİNE BASKIN

Balıkesir ve Edremit KOM Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler operasyon için önceki gün düğmeye bastı. Örgüt üyelerinin kaldığı Edremit ilçesine bağlı Çıkrıkçı Köyü’ndeki çiftlik evine düzenlenen baskında örgütün cephaneliği de ortaya çıkartıldı.

Yapılan baskında özel bölmelere saklanmış 14 adet tabanca, 21 adet şarjör, 217 adet tabanca fişeği, 17,2 gr esrar, 13 gram metamfetamin, 15 adet sentetik hap, 6 adet tüfek, 4 adet tüfek şarjörü, 74 adet tüfek kartuşu ve çok sayıda cep telefonu ve sim kartı ele geçirildi. Örgüt lideri olduğu ileri sürülen Turanlı’nın da aralarında olduğu 8 kişi ev ve iş yerlerinde gözaltına alındı.

EJDERHA DÖVMESİNDEN TEŞHİS ETTİ

Gözleri bağlanarak örgüt üyeleri tarafından tecavüze ve işkenceye uğradığını iddia ederek şikayetçi olan G.A. (18), örgüt lideri Turanlı’yı sırtındaki ejderha dövmesinden tespit etti.

G.A’nın örgüt tarafından bir ay önce kaçırıldığı örgüt üyeleri tarafından dövüldüğü, parmaklarının kesildiği ortaya çıktı.

Örgüt üyelerinin dayak izleri ve işkencenin videolarını çekerek diğer kadınları tehdit ettiği belirlendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir