Balıkesir’de Mehmet Salih Turanlı ve çetesinin ürküten fuhuş çiftliğinde yaşananlar kan dondurdu! Kızların ifadesi ortaya çıktı…

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 'Ejder Salih' lakaplı Mehmet Salih Turanlı'nın liderliğini yaptığı suç örgütü tarafından kaçırılarak parmakları kesilen ve günlerce işkenceye maruz kalan 18 yaşındaki G.A.'nın ifadesi ortaya çıktı. Genç kızın zincirle dövüldüğü, baltayla parmaklarının kesildiği daha sonra sargılı elle çalışması için örgüte ait gazinoya gönderildiği ortaya çıktı.

featured

Balıkesir’in Edremit ilçesinde ‘Ejder Salih’ lakaplı Mehmet Salih Turanlı’nın liderliğini yaptığı suç örgütü tarafından kaçırılarak parmakları kesilen ve günlerce işkenceye maruz kalan 18 yaşındaki G.A.’nın ifadesi ortaya çıktı. Genç kızın zincirle dövüldüğü, baltayla parmaklarının kesildiği daha sonra sargılı elle çalışması için örgüte ait gazinoya gönderildiği anlaşıldı. Gözaltındaki 15 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Edremit ilçesinde esnafı haraca bağladıkları, ödemeyenleri kaçırarak işkence yaptıkları ileri sürülen bir grup polisin takibindeydi. Geçtiğimiz Eylül ayında 18 yaşındaki G.A. isimli genç kızın ve örgüt üyelerinin de bulunduğu araç Edremit’te polisin yaptığı yol kontrolleri sırasında durduruldu. Paniğe kapılan örgüt üyeleri araçtan inerek kaçtı.

ZİNCİRLE DÖVDÜLER

G.A. ise korkudan ifade vermedi ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. İddiaya göre G.A.’nın polise herşeyi anlattığından şüphelenen örgüt üyeleri, geçen ay genç kızı çarşıda araca bindirerek zorla kaçırdı.

Benzer Haberler
Mehmet Salih Turanlı
Şanlıurfa’dan Balıkesir’e gelip çete kurdu! Ejderha dövmeli psikopat Mehmet Salih Turanlı dehşet saçtı
58AB840F-D0FD-48AA-BC4E-4A1786D74054
Balıkesir’de işkence çiftliği! Genç kızları kaçdılar, tecavüz edip parmaklarını kestiler

G.A.’yı polis muhbiri olmakla suçlayan örgüt üyeleri gözlerini bağladıkları genç kızı, çiftlik evine götürüp zincirle dövüp, defalarca tecavüz ettiler.

ARMAKLARINI BALTAYLA KESTİLER

Aç ve susuz bırakılan ve yediği dayaklardan baygın düşen G.A.’ya “bizi hiç unutmayacağın bir ders vereceğiz” diyen örgüt lideri Turanlı iddiaya göre baltayla genç kızın parmaklarını kesti.

Pansumanı diğer kızlar tarafından odada yapılan genç kız akşam hiçbir şey olmamış gibi örgüt üyelerine ait gazinoda çalışmaya gönderildi.

ÇİFTLİK EVİNE BASKIN DÜZENLENDİ

Elde edilen bilgiler doğrultusunda önceki gün örgütün kullandığı Çıkrıkçı Köyü’ndeki çiftlik evine baskın düzenlendi. Baskında zorla çiftlikte alıkonulan 4 kız kurtarılırken, yapılan aramalarda özel bölmelere saklanmış silahlar bulundu. Gözaltına alınan aralarında örgüt liderinin de olduğu 15 kişi adliyeye sevk edildi.

EN İNCE AYRINTISINA KADAR ANLATTI

Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde esnafı haraca bağladıkları, ödemeyenleri kaçırarak işkence yaptıkları ileri sürülen grup, polisin yaptığı baskın sonucu yakalandı. Liderliğini ejderha dövmeli Salih Turanlı”nın yaptığı örgütün üyeleri tarafından polise bilgi verdiği gerekçesiyle kaçırılan ve günlerce işkenceye maruz kalan G.A. yaşadığı dehşet saatlerini en ince ayrıntısına kadar polise anlattı.

ARAÇTAN İNİP KAÇTILAR

Esnafa kan kusturan örgüt uzun bir süredir polisin takibindeydi. Geçtiğimiz Eylül ayında G.A.’nın ve örgüt üyelerinin de bulunduğu araç Edremit’te polisin yaptığı yol kontrolleri sırasında durduruldu. Paniğe kapılan örgüt üyeleri araçtan inerek kaçtı. G.A. ise korkudan ifade vermedi ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

mehmet salih turanlı

 

DİNLENE DİNLENE DÖVMÜŞLER

İddiaya göre G.A.’nın polise herseyi anlattığından şüphelenen örgüt üyeleri, geçtiğimiz ay genç kızı çarşıda araca bindirerek zorla kaçırdı. G.A.’yı polis muhbiri olmakla suçlayan örgüt üyeleri gözlerini bağladıkları genç kızı, çiftlik evine götürüp zincirle dövüp, defalarca tecavüz ettikleri ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir