Provokatör Ümit Özdağ’dan yalan rüzgârı! Küçükçekmece’deki tacizi de sığınmacılara yıkmaya çalıştı

İstanbul Küçükçekmece’de, 14 yaşındaki bir kızın kozmetik ürünleri satan bir iş yerinde taciz edildiği iddia edildi. Mahalle sakinleri iş yerinin önünde toplanıp şahsı linç etmek isterken, polis ekipleri ise şahsı gözaltına alarak zırhlı araçla emniyete götürdü. Irkçı provokatör Ümit Özdağ, tacizci Türk vatandaşı olan tacizciyi sığınmacı gibi göstermeye çalıştı.

featured

Irkçı provokatör Ümit Özdağ,  sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İstanbul Küçükçekmece’deki taciz iddiasını sığınmacıların üzerine yıkmaya çalıştı.

Olay, akşam saatlerinde Küçükçekmece Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, 14 yaşlarındaki bir kız kozmetik ürünleri satan bir dükkana girdi. Burada M.A. isimli bir şahsın kızı taciz ettiği iddiası ise ortalığı karıştırdı.

Aileler dikkat! Çocuklarınızı bu provokatörden koruyun…

LİNÇ EDİLMEK İSTENEN ŞAHIS ZIRHLI ARAÇLA GÖTÜRÜLDÜ

Olayın duyurulmasının ardından esnaf ile mahalle sakinleri dükkana girip şahsı linç etmek istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede güvenliği alan polis ekipleri, vatandaşları sakinleştirmek için uzun süre uğraştı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs, olay yerine sevk edilen zırhlı araçla emniyete götürüldü. Toplanan kalabalık polis ekiplerince sakinleştirilerek dağıtıldı. Türk olduğu öğrenilen şüpheli şahsın emniyetteki işlemleri sürüyor.

ÖZDAĞ, TÜRK VATANDAŞI TACİZCİYİ SIĞINMACI GİBİ GÖSTERDİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise olayı çarpıtarak bir kez daha sığınmacıları hedef aldı. Twitter hesabından olayla ilgili video paylaşan Özdağ, “Türk çocuklarının canını, Türk kadınlarının iffetini korumak için kullanacaksınız o zırhlı araçları… Katilleri, sapıkları, teröristleri korumak için değil!.. Bu günler geçecek ve Zafer Partisi iktidar olduğunda saldırıya uğrayan her evladımızın hesabını vereceksiniz!” ifadelerini kullanarak yine sığınmacı nefretini yaymaya çalıştı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir