Aileler dikkat! Çocuklarınızı bu provokatörden koruyun…

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın yalan ve kışkırtmaları artık tehlikeli bir hâl almaya başladı. Özdağ’ın kışkırtmaları ile Rize ve Bağcılar’da yaşanan cinayetlerin şoku atlatılamamışken Ataşehir’de Selahattin Çelik’in ölümünün ardından da ırkçı provokasyon çıktı.

featured

Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın başını çektiği ırkçı provokasyon can almaya devam ediyor. Popülist söylemlerle gençleri ağına düşüren Özdağ, onları adeta Nazi gençliğine dönüştürmek için var gücüyle uğraşıyor.

Sosyal medyada FETÖ tarafından desteklenen ve popüler hâle getirilen sözde milliyetçi Özdağ’ın diğer en büyük destekçi kitlesini ise Deist ve Ateistler oluşturuyor.

Özdağ’ın sosyal medya paylaşımlarına destek veren çetenin Allah’a, Kuran-ı Kerim’e ve Hz. Muhammed’e hakaretleri durumun vahametini ortaya koyuyor.

SIĞINMACILARA KARŞI İŞLENEN CİNAYETLERİN SEBEBİ

Siyasi geleceğini yabancı düşmanlığı üzerine kurgulayan ve Türkiye’de bulunan sığınmacıları sürekli hedef gösteren Ümit Özdağ’ın kışkırtmaları kan dökülmesine neden oluyor. Yaptığı sığınmacı düşmanlığı nedeniyle Özdağ’ın eline çoktan kan bulaştı bile.

7 Haziran 2022’de İstanbul Bağcılar’ın Demirkapı mahallesinde Özdağ’ın aklına uyan bir grup, sığınmacıların kaldığı evin kapısına dayanarak, 2000 doğumlu Suriyeli tekstil işçisi Sherifi El Ahmed’i tabanca ile başından vurarak öldürmüştü.

Irkçı söylemlerle Bağcılar’da sığınmacıların kapısına dayanan şahıslar, Suriyeli Sherifi El Ahmed’i öldürdü!

Rize’de de Ümit Özdağ fanatiği Gökmen Topal, Afganistan uyruklu Şemsettin Muradi’yi silahıyla vurarak öldürmüştü.

Ümit Özdağ’ın gazıyla cinayet! Rize’de Afgan çay işçisini vuran Gökmen Topal Zafer Partili çıktı

Afgan çay işçisini silahla öldürmesinin ardından Giresun’un Tirebolu ilçesinde de ırkçı bir saldırıda kan dökülmüştü.

Irkçı Ümit Özdağ’ın eline yine kan bulaştı! Giresun Tirebolu’da sığınmacılara saldırı

Tirebolu plaj mevkiindeki bir parkta oturan 3 sığınmacı gence ırkçı hakaret ve küfürlerle saldıran bir grup kan dökülmesine neden olmuştu. 9 Haziran 2022’de yaşanan olayda yaralanan Suriyeli gençlerden bir tanesi de beyin travması geçirerek, hastaneye kaldırılmıştı.

SON KURBAN SELAHATTİN ÇELİK OLDU

Mülteci ve Göçmen Politikalarına muhalif olacağım diye yapılan sayısız dezenformasyon ve toplum mühendisliğinin son kurbanı 15 yaşında yaşamını yitiren Selahattin Çelik oldu.

Selahattin Çelik’in hayatını kaybettiği 11 Haziran 2022’de sosyal medyada mülteci ve göçmenlere karşı yapılan dezenformasyon ve ırkçılığın galeyanına gelen Çelik ve 5 arkadaşı Afgan asıllı 2 kâğıt toplayıcısını gasp etmeye çalıştı. Olay sırasında çıkan tartışmada arkadaşları ile birlikte kaçan Çelik, arabanın altında kalarak hayatını kaybetti.

Ataşehir’de Selahattin Çelik’in öldüğü provokasyonun altından Ümit Özdağ çıktı: ‘Çok pis operasyon yapmaya çalışıyorlar’

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir