Survivor ilk bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'da yarışmacılar sezonun ilk bireysel dokunulmazlığında karşı karşıya geldi. Üç gün düzenlenecek dokunulmazlık oyunlarında üç aday çıkacak. Peki, 16 Haziran Survivor 1. bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

featured

Survivor All Star yarışmasında 15 Haziran günü başlatılan büyük oylama, perşembe günü noktalandı. Bu uzun oylamaya göre ise bundan sonraki elemeler gerçekleşecek.

Murat Ceylan, oyun başında yarışmacıları bilgilendirdi ve, ”Üç dokunulmazlık oyunu oynanacak. Her bir gün bir dokunulmaz çıkacak. Sekiz kişi karşılaşacak. 7 kişi potansiyel eleme adayı olarak konseye gidecek. Bir kişi ise o gün dokunulmaz olacak.” dedi.

Survivor araba ödülünü kim kazandı? 15 Haziran Survivor araba oyununun galibi kim oldu?

SURVİVOR’DA İLK BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Öte yandan perşembe akşamı iki takım yarışmacıları da ilk kez bireysel dokunulmazlıkta mücadele etti. Sıralama turlarına çıkan isimler, sonrasında dokunulmazlık için parkurdaki yerlerini aldı.

Sıralama süreleri

Adem : 01:49:11
Batuhan 01:51:29
Nagihan : 02:08:21
Hikmet : 02:16:31
Ayşe : 02:44:18
Berkan : 02:47:39
Ogeday : 03:05:17
Nisa : 03:39:58

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu sütyensiz haliyle videoya çekildiğini fark edince göğüslerini elleriyle kapattı

Sıralamaya göre Adem – Nisa, Nagihan-Berkan, Batuhan-Ogeday ve Hikmet-Ayşe ile eşleşti. Mavi takımın tamamı elenirken Adem-Hikmet ile Nagihan-Batuhan ile yarı finale çıktı.

Finalde de Batuhan – Adem karşılaşması yaşandı ve ilk bireysel dokunulmazlığı alan yarışmacı Batuhan oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da haftanın ilk eleme adayını dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Batuhan Karacakaya tarafından belirlendi. Son ada konseyinde Batuhan tarafından seçilen haftanın ilk eleme adayı Berkan oluyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir