Pitbullu kangala yem ettiler! İnsanlıktan nasibini almamış alçaklar…

Başıboş köpek sorunu tartışılırken başıboş insan sorunu göz ardı ediliyor! Pitbullu kangala yem eden insanlıktan nasibini almamış alçaklar, bir de ‘’yardım ediyormuş’’ gibi görünmeye kalktı…

featured

Nerede çekildiği öğrenilmeyen bir görüntü, sosyal medyada tepki çekti. Hayvanları birbirleriyle dövüştürerek bundan zevk alanlar, bu kez pittbull ile kangalı dövüştürdü.

Pitbullu kangala yem edenler, bir de yardım etmeye çalışıyor gibi göründü. Paylaşılan görüntülerde iki köpeğin kanlı kavgasını elindeki telefonla kayıt alarak izleyip o anları kameraya kaydeden şahsın, arkadaşına köpekleri ayırmasını istediği duyuluyor.

Tasmasız Pitbull yaşlı kadına kabusu yaşattı: Köpek annemi yedi

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepkiler çığ gibi büyüdü. Bir kesim videoyu çekenlere tepki gösterirken, bir kesim ise parçalanan pitbulla ilgili iğrenç yorumlarda bulundu.

İşte pitbullu kangala yem eden insancıkların videosuna gelen yorumlardan bazıları:

  • bir de kurtarmaya çalışıyorlar falan , biz de yedik. acaba pit bull mu kazanır, kangal mı kazanır hissiyatıyla yapılan bir hareket değilse şerefsizim. yazık lan insanlık kalmadı harbiden kimsede.
  • şu işten insanlar ne zevk alır anlamıyorum. can’ın kıymetini bilmiyorlar.
  • öyle kedileri çocukları parçalamaya benzemiyor değil mi? böyle sikerler işte adamı. neymiş çenesi 637226 kilo basınç yapabiliyormuş. al sana basınç. bu arada onlar da can arkadaşlar. köpekleri dövüştürmeyin. yazıktır.
  • dinsizin hakkından imansız geliyormuş değil mi?
  • kangala çivili tasma takıp kavga ettiren korkakların işidir. kulakları da kesilmiş, yemez çünkü. kangal gibi abartılmış balon bir köpek daha yoktur. bu köpekleri kavga ettiren orçoların ne olduğu zaten belli, eşit şartlar sunmalarını beklemek manasız.
  • nedense hiç rahatsız etmemiş videodur.
  • cehalet turkiye’de insanlarin oldugu kadar hayvanlarin da hayatini mahvediyor. kangal gibi bir kopek baska bir cografyada olsa, dunyaca bir alman kurdu kadar bilinen bir kopek olabilirdi. bizim barzolarin elinde iste ancak bu kadar olabiliyor. diger hayvana da uzuldum. bogazindan bagli ve kacamiyor. saldiri halindeki kopegi sopayla 1-2 kere hafifce vurarak ayirabilecegini zanneden bir grup salagin magduru olmus o da. o kangali ayirabilmek icin hayvanin bir yerini sakatlayacak kadar sert vurmak veya $ok tasmasi ile yuksek sok vererek dikkatini bir anlik da olsa diger kopekten cekmek lazim; cunku kopegin o an aciya karsi olan toleransi normalden kat kat daha yuksek. normalde canini acitacak bir seyi, o an hissetmez bile.
  • pitbullun boynundan tasma ile bağlı olduğu karşılaşma. amacınız neydi?
  • pitbull bir köpek değil laboratuar ürünüdür, boşuna duyar kasmayın, gebersin gitsin.

Ardahan’da vahşet! Pitbull atı parçaladı, ortalık kan gölüne döndü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir