Ordu’da girilip çıkılamayan banyo ile ilgili efsane yorum: ‘Kendisini çıplak hayal ettiğim için…’

Ordu’da girilip çıkılamayan banyonun görüntüleri, sosyal medyayı kasıp kavurdu… Mimarlık hatası olan olaylara bir yenisi daha eklendi. Bir adam, otelde çektiği bir video ile sosyal medyayı salladı.

featured

Ordu’da bir otele gittiğini iddia eden kullanıcı, banyoya girmeye çalıştığında şoku yaşadı. Banyodaki büyük olan lavaboya çarpan kapının tam açılmadığını fark eden vatandaş, duşakabinde de büyük bir problem olduğunu gördü.

Daha sonra bir video çekerek o anları paylaşan vatandaşın görüntüleri güldürdü.

İşte Ordu’da girilip çıkılamayan banyo ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

bir abimiz ordu’da gittiği oteldeki banyosundan şikayetçi olup girilemediğini iddia etmiştir. müthiş bir anlatımla o esrarengiz yerde banyoya girip çıkma olayını videoya almıştır. gülmekten karnıma ağrılar girdi. ilginç olan ciddiyeti hiç bozmadan anlatıp bitirdikleridir.

absürt ama dayı o göbek ne kurban olayım. galaksiyi mi yuttun?

gülmekten karnıma ağrılar girmesine sebep olmuştur. saat 12 den sonra mı yaptınız nedir aq..

trajikomik banyodur. içeride acil bir durum olsa içeriye girmek problem. bırakın sedye sokmayı sağlık personeli dahi giremez içeri. içerideki hilton lavaboyu o kadar büyük yapmasa kapı tam açılacak aslında. ancak lavabo çok büyük tutulmuş. muhtemelen amaçları banyoyu lüks göstermek. fakat duşun 2 tane kapısı olması çok saçma, ikisi birbirinin yolunu kesiyor. raylı tek kapı olsa duşa kabini daraltmaz. banyo kapısını da duş cephesine dıştan sürgülü ya da gömme sürgülü yapsalardı hiç sorun yaşanmazdı. banyoyu yapan her usta, bağımsız olarak kendi sorumlu olduğu iş yaptıkları için iş bitimini sallayan olmamış.

güldürmüştür. sanırım 80 kilodan ağır olanlar kullanmasın istemişler. ulan çok sıkışsan sağa sola çarpa çarpa eşikten bırakırsın içeri doğru.

abinin sakin biçareliğine ve mantıklı cevaplar aradığı sorularına kahkaha attığım videoya konu banyo. “geldiğimden beri ne suya değdim ne de sıçabildim, bir bilseniz” çaresizliği var yüzünde.

müthiş bir anlatım. abimiz sıkıntısını bizimle paylaşırken tekrar yaşadı resmen. hikaye anlatımı boyunca abimiz bu mücadeleyi verirken kendisini çıplak hayal ettiğim için olması gerektiğinden daha da fazla güldüm.

anlatsalar inanmazdım, görünce de inanamadım o ayrı. hadi yapan yaptı da bir kişi de mi ‘ağa bu ne amk, böyle saçma şey olur mu’ demedi. herkes mi aynı kafada anlamadım.

başlığı gördüm kafamda bambaşka şeyler canlandı. laz kafası bu kadar olur. hayal gücüm bile böyle bir şeyin yanına dahi yaklaşamadı. otel sahibi safkan laz belli de, o lavaboyu, kapıyı takan ustalar biz napıyoruz demedi mi?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir