Orçun Güdücü sözleriyle Esra Erol’u çileden çıkardı! Canlı yayından kovdu

ATV'nin ilgiyle izlenen 'Esra Erol'da' programında bu hafta yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Esra Erol'un programına katılan Zehra Hanım, ünlü sunucudan boşanmak için yardım istedi. Eşi Orçun'un evliyken başka bir kadınla evlendiğini belirten Zehra Hanım, canlı yayında eşiyle yüzleşti. Orçun Güdücü’nün 'çocuklarımın annesi olarak da görmüyorum' sözü sonrası Esra Erol çileden çıktı. Ünlü sunucu, Orçun Güdücü’yü stüdyodan kovdu.

featured

ATV’nin reytingleri altüst eden programlarından ‘Esra Erol‘da’, bugün inanılmaz bir olay yaşandı. Evli ve bir de kızı olan Zehra Güdücü eşi Orçun Güdücü’nün Ferhan Aydemir ile birlikte olduğunu belirtti.

Eşi Orçun Güdücü evliyken başka bir kadınla evlendiğini belirten Zehra Güdücü, canlı yayında eşiyle yüzleşti.

EŞİYLE ADETA PAZARLIK YAPTI

Canlı yayında sinirler gerildi. Orçun Güdücü ve Zehra Güdücü, nafaka için anlaşırken Orçun Bey’in çocuğu için adeta pazarlık ettiğini görünce sinirlendi.

Zehra Hanım, “Ben nafaka istemiyorum. Sadece çocuğumun 3 bin TL’lik kreş parasını ver yeter. Gerisini ben hallederim” dedi. Orçun Bey ise, “Tamam 3 bin TL vereceğim” diye konuştu.

https://twitter.com/atvcomtr/status/1583092043902947328?s=20&t=iEC1S80QIvl-ztrKJlnwNQ

ÇİFT ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDI

Bugünkü programda çift anlaşmalı olarak boşandı.

ESRA EROL ÇİLEDEN ÇIKTI

Canlı yayına katılan Orçun Bey, söyledikleriyle Erol’u sinirlendirdi.

Orçun Bey, ” Zehra’yı tanıdığım güne çok pişmanım. Zehra’yı hayatıma aldığım için çok pişmanım. Zehra’yla evlendiğim için de çok pişmanım. Bu saatten sonra benim Zehra’yla işim yok. Çocuğumun annesi olarak da görmüyorum” diye konuştu.

“STÜDYODAN ÇIKIN!”

Esra Erol ise bu anlarda sinirlerine hakim olamadı. Erol, “Bu insan sizin çocuğunuzun annesi. Sizin çocuğunuzu yaşatacak kişi… İnanın şu anda sinirlerime hakim olamıyorum. Biraz insanlık ya! Allah’ınızdan bulun! Çıkar mısınız stüdyodan! Çıkın!” diyerek Orçun Bey’i stüdyodan kovdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir