Ölümden dönen Killa Hakan’dan aylar sonra ilk açıklama

Türkçe rap dünyasının popüler isimleri arasında yer alan 'Killa Hakan' lakaplı Hakan Durmuş, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Koronavirüsün böbreklerine ve akciğerlerine hasar verdiği anlaşılan Killa Hakan'ın bağışıklık sistemi çökmüştü. Yaz ayının başında kaldırıldığı hastanede komaya giren Killa Hakan, gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Ünlü rapçi, aylar sonra Instagram'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Killa Hakan'ın paylaşımı...

featured

Massaka, yakın arkadaşı ‘Killa’ lakaplı rap şarkıcısı Hakan Durmuş’un yoğun bakım olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuş, “Selam arkadaşlar. Killa Hakan‘ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” demişti.

Almanya’da yaşayan ‘Killa’ lakaplı rap şarkıcısı Hakan Durmuş geçtiğimiz mart ayında koronavirüse yakalanmıştı.

Yoğun bakımda olan Killa Hakan’dan sevindirici haber geldi!

Virüsün böbreklerine ve akciğerlerine hasar vermesinin ardından bağışıklık sistemi çöken ünlü rapçi, gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu.

1 ay komada yaşam mücadelesi veren Killa Hakan, uzun bir sürenin ardından sosyal medyadan sevenlerine mesaj yayınladı.

Killa Hakan, aylar sonra sosyal medya hesabı Instagram’dan sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Killa Hakan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Selamlar arkadaşlar baya oldu bir şey paylaşmadım çok kötü günler geçirdim. Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm Allaha şükür tüm dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim.

Yavaş yavaş sakin sakin iyileşme yolunda gidiyorum bakalım nasıl olacak gelişmeleri paylaşacağım seviyorum sizleri en önemlisi sağlık gerisi yalan mücadeleye devam.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir