Oğuzhan Koç’dan flaş Demet Özdemir iddiası! ‘Senin paran, benim param…’

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, ilişkilerini Ağustos 2022'de nikah masasına taşımıştı. Ancak evlilikleri 8 ay sürdü. İddialara göre Demet Özdemir çok para konuşan biri oldu ve evde bu yüzden sorunlar çıktı. Oğuzhan Koç'un yakın çevresine ise "Benim karıma ne oldu?" dediği iddia edildi.

featured

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir‘in şaşaalı düğününden 8 ay sonra boşanma kararı alması herkesi şoke etti. Çiftin ayrılık nedenleri hâlâ merak edilirken Söylemezsem Olmaz’da, Bircan Bali’den ilginç iddialar geldi.
Bircan Bali, Oğuzhan Koç’un yakın çevresine “Benim karıma ne oldu? Bu evlilik neden bitti ben anlamıyorum?” dediğini iddia etti.

ÇOK PARA KONUŞMUŞ

Ayrıca çiftin bir evin içine girince kişilik çatışması yaşadığını ve para mevzularını çok konuştuklarını iddia eden Bali “Senin paran, benim param mevzunu Demet çok yapmış. Çok çok para konuşmuş” iddiasında bulundu.

MAL VARLIKLARINI NASIL BÖLÜŞECEKLERİ MERAK KONUSU

İkilinin, evliliğinde kriz olmadan hemen önce Alaçatı’dan 15 milyon TL’ye ev aldığı ortaya çıktı. İkilinin mal bölüşümünü ve düğün takılarını nasıl paylaşacağı da henüz bilinmiyor. Özdemir yaşadıkları gerilim sonrası evden hiçbir şey almadan bekar evine gitmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir