Kızılcık Şerbeti’nin seti durdu! Ekip haftalarca para alamayacak

RTÜK'ten 5 hafta yayınlanmama cezası alan Kızılcık Şerbeti'nin seti durdu.Ekip haftalarca para alamayacak. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç ve Doğukan Güngör'ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK, kadına şiddet sahnesi nedeniyle 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL ceza verdi. Dizinin yayınlanamaması tüm ekibi zarara soktu.

featured

Kadına şiddet sahnelerinden dolayı RTÜK’ün Kızılcık Şerbeti‘ne verdiği 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL’lik cezasının ardından dizinin yayından kaldırılması tüm ekibi maddi olarak da etkiledi.

DİZİNİN ÇEKİMLERİ 5 HAFTA DURDU

RTÜK tarafından 5 hafta boyunca yayını engellenen dizinin çekimlerini yapım şirketi Gold Film durdurma kararı aldı. Pazartesi günü mahkeme kararına bir kez daha itiraz edilecek. Ancak son itiraz da sonuçsuz kalırsa “Kızılcık Şerbeti” dizisi ancak 19 Mayıs’ta ekrana dönebilecek.

 

KANAL BÜYÜK ZARAR UĞRADI

Bu durum dizi ekibinin haftalarca para almamasına neden olacak. Ayrıca seçim öncesi artan reklam gelirleri nedeniyle Show TV’nin diziyi yayınlayamaması yüzünden büyük bir zarara uğradığı öğrenildi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; kulislerden sızan bilgiye göre kanalın bölüm başı zararı 5 haftaya vurulunca çok büyük bir rakama denk geliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir