Nisa Bölükbaşı Kısmetse Olur’a mı katılacak? Bircan Bali’den şok iddia

Öykü Serter'in sunumuyla yayınlanacak olan Kısmetse Olur programının yarışmacı kadrosu şimdiden büyük merak uyandırdı. İddiaya göre bu yıl Kısmetse Olur'a Nisa Bölükbaşı da katılacak.

Beyaz TV’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, canlı yayında ”Nisa Bölükbaşı da Kısmetse Olur’a katılacakmış, hiç olmasın bence” sözleriyle dikkat çekti. Seren Serengil ise ”Nisa sevgiliyi aramaya orada devam edecekmiş, normal hayatında olmadı” yorumunda bulundu.

Benzer Haberler
Ekran Alıntısı (17)
Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı kırmızı minisiyle görenleri kendine hayran bıraktı!
1
Nisa Bölükbaşı’nın sevgilisi Ogeday’la tatil pozlarına beğeni yağmuru!
nisa bölükbaşıı
Nisa Bölükbaşı’nın makyajsız hali efsane! Gören, bakmalara doyamadı…

OGEDAY’LA AYRILMIŞTI

Survivor Nisa Bölükbaşı’nın aşk hayatı programa damga vurmuştu. Adada Nisa ve Sercan arasında yaşanan aşk iddiaları gündem olmuştu. Sercan, Nisa ile konuşmak istemiş ancak ondan beklediği cevabı alamamıştı.

Daha sonra Ogeday Girişken’le aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, sık sık ayrılık ve barışma haberleriyle gündeme geliyordu. Adada aşkları devam eden ünlü çift geçtiğimiz günlerde ayrılmış ve sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Çiftin birlikte olduğu fotoğrafları da sildiği görüldü.

ESER WEST DE KATILMIŞTI

Kısmetse Olur yarışmacısı Eser West’in yolu Nisa’dan farklı olmuştu. Yarışmada sergilediği tavırlarla dikkat çeken Eser, daha sonra Survivor yarışmasına katılmaya hak kazanmıştı. Eser West ile Serhat Akın arasında yaşanan kavgalar sezona damga vurmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir