Nisa Bölükbaşı’nın sevgilisi Ogeday’la tatil pozlarına beğeni yağmuru!

Survivor’ın son şampiyonu Nisa Bölükbaşı, erkek arkadaşı Ogeday Girişken ile tatilde. Yurt dışına çıkan çift romantik anlarını sosyal medyadan paylaştı. El ele göz göze pozlar veren Bölükbaşı'na, binlerce beğeni ve yorum geldi.

featured

Survivor All Star’da birinci olan Nisa Bölükbaşı, yarışma sonrasında da adından sıkça söz ettiriyor. Magazinden düşmeyen Bölükbaşı’nın iddialı pozları sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Şampiyonluk sonrasında tarzını değiştiren Nisa Bölükbaşı, sevgilisi Ogeday Girişken ile romantik anlarını paylaştı. Berlin’e giden çift bakın neler paylaştı?

NİSA BÖLÜKBAŞI’NDAN TATİL POZLARI

Şaibeli şampiyonluğu ile gündemden düşmeyen Nisa Bölükbaşı, kimseye aldırış etmeden birinciliğin tadını çıkarıyor. Bir dönem kupasıyla sokaklarda gezen Bölükbaşı, alay konusu olmuştu.

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı’dan hayranlarını üzecek dizi açıklaması

Yarışmadan sonra tarzını değiştiren Nisa Bölükbaşı, son dönemlerde magazin gündeminden düşmüyor. Her paylaşımı konuşulan Bölükbaşı, sevgilisi Ogeday Girişken ile ilişkisine tam hız devam ediyor.

SEVGİLİSİ OGEDAY İLE ROMANTİK ANLAR

Ogeday Girişken ile nikah masasına oturacağı söylenen Nisa Bölükbaşı, sevgilisi ile Berlin tatiline çıktı.

Berlin’den tatil paylaşımı yapan Bölükbaşı, sevgilisini paylaşmaya doyamadı. El ele pozlar veren çift, eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Ogeday Girişken’in sevgilisi Nisa Bölükbaşı’na yemek hazırlaması da gözlerden kaçmadı. Takipçilerinden yorum ve beğeni yapılırken, kimileri ise “Parayı Ogeday ile bitirdi” gibi eleştiriler yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir