Abdi Bilen’i evden kovup dolandıran 27 yaş küçük eşi Nefes Bilen’in tavırları, Esra Erol’u isyan ettirdi

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'a katılan 72 yaşındaki Abdi Bilen, kendisinden 27 yaş küçük sevgilisi Nefes ile evlenmiş. Evliliklerinde bir gün bile gün yüzü görmediğini ifade eden Abdi Bilen, genç eşi Nefes'in kendisini evden kovduğunu ve sokakta yaşamaya başladığını söylemişti. Canlı yayına katılan Nefes Bilen'in tavırları ünlü sunucu Esra Erol'u çıldırttı.

featured

Eşi vefat eden Abdi Bilen, evlenmek için yakınlarına haber vermiş. Bir aracı sayesinde kendisinden 27 yaş küçük Nefes isimli kadınla yolları kesişmiş. Eşi öldükten sonra kolunun kanadının koptuğunu söyleyen Abdi amca, hayat boyunca arkadaşlık yapabilecek birisini arıyor ve sonunda Nefes ile evleniyor.

Bir gün köy ziyaretinden eve dönen Abdi Bey, kapının yüzüne kapanmasıyla neye uğradığını şaşırıyor. Eşini arıyor, kapıyı çalıyor fakat iddialara göre Nefes telefonu açıyor ama kapıyı açmıyor. Telefonda ise Abdi amcamızı azarlayıp kapatıyor.

Fakat sonra aşağı inip Abdi Bilen’i markete götüren Nefes, bir süre oyalıyor Abdi Bey’i.

Abdi Bey’in içinde ise evde kendisinden gizli birinin olduğuna dair şüpheler oluşuyor. İddiaların odağındaki Nefes canlı yayına bağlandı ve “Ben hayat şartlarımı ve isteklerimi ona sundum, kabul etti. Ben rahat bir hayat yaşamak için Abdi ile evlendim.” dedi.

Nefes için 85 bin lira kredi çektiğini, evi ve arazisini de baskı altında satışa çıkardığını söyleyen Abdi Bey, Nefes’in telefonu kapatmasının ardından gözyaşlarını tutamadı.

Esra Erol’un ekibinde çalışan Caner’in görüştüğü Nefes Hanım programa çıkmayı bir şartla kabul etti. Bu şart ise yüzünün görünmemesi ve Abdi amca ile aynı ortamda bulunmaması.

Yayına yüzünü eşarp ile örterek yan stüdyodan katılan Nefes, ne söyleneni anladı ne de kendini ifade edebildi… Esra Erol’un “Bu stüdyoya gel yine yüzün kapalı olsun.” teklifini ise “Benim can güvenliğim yok.” diyerek kabul etmedi.

Sinir katsayısı iyice artan Esra Erol, yan stüdyoya geçerek Nefes’in yanına gitmeye karar verdi.

85 bin liranın yanı sıra 125 bin lira daha aldığı iddia edilen Nefes, sadece evlenecekleri zaman 6 bilezik istediğini fakat Abdi’nin 2 bilezik taktığını söyledi. Abdi amca ise “Hayır ben hepsini taktım sonra altınları bir daha görmedim.” diyerek kendisini savundu.

Nefes aldığı iki bileziği sattığını çünkü çok acil paraya ihtiyacı olduğunu ve Abdi amca para vermeyince bozdurmak zorunda kaldığını söyledi.

Nefes, kendi üstüne olan evi abisinin üstüne kaydettirmiş ve Abdi amcaya “Bu evi bana alalım.” diyerek adeta eşine kendi evini kendine hediye ettirmiş.

Bu sırada stüdyonun dışında da ortalık bir hayli karışık, izleyenler telefona sarılıp Esra Erol’la görüşmek için adeta yarışıyor. Çünkü ekranda gördükleri Nefes isimli kadının zamanında evlilik vaadiyle kendisini kandırdığını söyleyen birçok isim Esra Erol’un ekibine ihbarda bulunmuş.

Esra Erol, Ayten, Nefes ve Fatma isimleriyle birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen kadından bir an evvel Abdi amcadan ayrılmasını ve aldığı iddia edilen paraları geri ödemesini talep etti.

Esra Erol, “Nafaka istiyor musun?” sorusuna “Evet, istiyorum.” yanıtı veren Nefes’in hal ve tavırları karşısında çıldırdı. “Mağdurum ben.” diyen Nefes’e “Valla ortada bir mağdur varsa o mağdurlar Abdi amca ve hayatınıza giren diğer erkekler.” diyerek Nefes’i stüdyoda bırakıp Abdi amcanın yanına geldi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir