Müslüme’nin ailesi hala gözaltında! Küçük Müslüme’yi ailesi mi öldürdü? Korkunç şüphe…

featured

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra ölü bulunmasıyla tüm Türkiye’yi yasa boğan Müslüme Yağal’ın ölümündeki şüpheler hala aydınlatılmayı bekliyor.

Ön otopsi raporunda açlıktan, soğuktan ve susuzluktan öldüğü belirtilen Müslüme’nin cinayete kurban gitmiş olabileceği de değerlendiriliyor.

Yörük kızı Müslüme Yağal’ın ölümüyle ilgili kan donduran iddia! Küçük Müslüme’yi ailesi mi öldürdü?

AİLE ÜYELERİ HALA GÖZALTINDA

Mersin’in Gülnar ilçesinde 10 Kasım’da kaybolan ve dün cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan aile yakınlarının jandarmadaki işlemleri devam ediyor. Yetkililer, Müslüme’nin cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimalini de değerlendiriyor.

Cenazesi Karaman’da toprağa verilen Müslüme’nin ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığınca dün gözaltına alınan, Müslüme’nin anne, baba, kardeşleri ve bazı aile yakınlarının da arasında olduğu kişiler, sağlık raporu için Gülnar Devlet Hastanesi’ne, ardından jandarma karakoluna götürüldü. İHA, dede ve anneannenin serbest bırakıldığını ve 6 kişinin sorgusunun sürdüğünü aktardı.

NE OLMUŞTU?

Müslüme’nin cansız bedeni, kaybolduktan 10 gün sonra, yaşadıkları çadıra 7-8 kilometre mesafede 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulunmuştu.

Müslüme’nin ablası Nurcan Özcan (24), cenaze töreni öncesi yaptığı açıklamada Müslüme’nin bulunduğu yere kendi imkanlarıyla gitmesinin güç olduğunu dile getirmişti:

“7 kilometre ileriye kendi imkanları ile gidemez. ‘Zaten görevliler çıkarken zorlanmış. Görevlilerin çıkarken zorlandığı yere çocuğun kanadı mı var, nasıl gitsin?”

CENAZEYE KATILMADILAR

Baba Mehmet Yağal’ın da kızının kayıp olduğu dönemde “Husumetlilerimiz var” şeklinde açıklama yaptığı biliniyordu.

Anne ve babası ifadeleri bitmediği için kızlarının cenazesine katılamamıştı.

Yörük kızı Müslüme’nin cenazesinde gözyaşları sel oldu! Anne ve baba cenaze törenine katılmadı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir