Yörük kızı Müslüme Yağal’ın ölümüyle ilgili kan donduran iddia! Küçük Müslüme’yi ailesi mi öldürdü?

featured

Mersin’in Gülnar ilçesinde ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada, 10 Kasım’da kaybolan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın bulunması için başlatılan çalışmaların 10. gününde acı haber geldi.

Mersin’in Gülnar ilçesinde 10 gün önce ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolan 2.5 yaşındaki Müslüme Yağal’ın cansız bedenine ulaşıldı. Acı haberi alan Müslüme’nin ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Arama çalışmalarına katılan ekipler, küçük kızın cansız bedenine ulaştı. Müslüme’nin cenazesi çadırdan 7-8 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu.

Yörük kızı Müslüme Yağal’dan acı haber! Cansız bedeni bulundu…

MÜSLÜME YAĞAL’IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ŞOK İDDİA

Müslüme Yağal’ın otopsi raporu beklenirken küçük Müslüme’nin ölümüyle ilgili Müge Anlı’nın sosyal medya hesaplarına yazılan bir yorum dikkat çekti.

Müslüme Yağal’ı arama çalışmaları devam ederken Yağal ailesiyle ilgili yazılanlar hayrete düşürdü.

Nigar Dersim adlı Instagram kullanıcısı “Sabahtan beri arıyorum, Müge Hanım’a ulaşamıyorum. Aile öldürüp gömmüş Müslüme’yi. Bir yerden sağlam ihbar aldım, yarın ihbar edeceğim. Kazayla traktörden düşmüş, aile ormana gömmüş. Köylü konuşuyor” ifadelerini kullandı.

Altına yorum yazan başka bir kullanıcı ise “Bir kere daha oldu böyle bir olay. Babası traktörle çocuğunu ezmiş, sonra kayboldu diye aramışlardı, gerçek sonradan çıktı ortaya” dedi.

YouTube üzerinden yayın yapan “Bana Anlat” kanalının sahibi Berrak Kelemençe ise iddiayı ortaya atan kişiyle yaptığı görüşmeyi canlı yayında aktardı.

İşte o yayın:

https://www.youtube.com/watch?v=6zIl1pdyab0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir