Muhalefette kardeş kavgası! HDP’li Turan Tüysüz’den Mustafa Sarıgül’e yumruklu saldırı

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e, HDP'li Turan Tüysüz tarafından yumruklu saldırı gerçekleştirildi. Sarıgül saldırı sonrası açıklamalarda bulundu.

featured

Mustafa Sarıgül, CHP Erzincan milletvekili olarak parlamentoya girmeyi başardı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sarıgül bugün karşılaştığı olayla tekrar gündem oldu.

SARIGÜL’E HDP’Lİ TÜYSÜZ’DEN YUMRUKLU SALDIRI

TBMM’de CHP grup toplantısının ardından hareketli dakikalar yaşandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinledikten sonra koridorda insanlarla sohbet eden CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, yumruklu saldırıya uğradı

Eski CHP milletvekili Turan Tüysüz’ün yumruk atan isim olduğu ifade edildi. Saldırı gerçekleştiren şahsın korumalar tarafından dışarı çıkarıldığı öğrenildi.

SARIGÜL’DEN AÇIKLAMA

Saldırı sonrası açıklama yapan Mustafa Sarıgül şunları söyledi:

“Hak arayan bir arkadaşınız olarak TBMM’de böyle bir olay yaşanması beni çok üzdü. İnanın ne olduğunu bilmiyorum. Ben beyefendiyi 15 yıldır görmüyorum. Yıllar önceden tanıyorum. Çok değişmiş. Kim olduğunu bilemedim. Son derece üzüldüm. Ne olduğunu da bilmiyorum. Niye geldiğini de bilmiyorum. Milletvekili olduğunu da sonradan öğrendim.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir