Mustafa Kut’un katili Ersin Çetinkaya mı? Müge Anlı canlı yayınında şok iddialar…

featured

Müge Anlı, ekrana getirdiği cinayete ilişkin canlı yayında detayları paylaşırken talihsiz adamın su borusu yüzünden tartışma yaşadığı kişiler ile ölümünden sonra eşi Dürdane Kut’un yollarına aşk mektupları bırakan köylüleri Ramazan Şahin’e dikkat çekti.

AŞK MEKTUBU CİNAYETE DAMGA VURDU

Eşinin katilini bulmak için Müge Anlı’dan yardım isteyen iki çocuk annesi Dürdane Kut, tarlasına, bahçesine ve köy yollarına aşk mektubu bırakan Ramazan Şahin’in cinayetle ilgisi olduğunu iddia etti.

Ramazan Şahin’in evli Dürdane Kut’a yazdığı mektuptaki ‘Koca ineğim, tavşanım, civelek Dürdanem’ sözleri çok konuşulurken Ramazan Şahin, Müge Anlı canlı yayınına katıldı.

Müge Anlı’ya Dürdane Kut’a gelen aşk mektubu damga vurdu: “Koca ineğim, tavşanım Dürdanem”

Müge Anlı, okuduğu aşk mektupları sonrası şaşkınlığını gizlemezken canlı yayına bağladığı Ramazan Şahin’e neden bu mektupları yazdığını sordu.

Müge Anlı’nın sorusuna “Derdimi anlatmak istedim. Ama Dürdane’yi gece çocuklarını uyuttuktan sonra başkasıyla gördüm” diye yanıt veren Şahin, cinayetle bir ilgisi olmadığını savundu. Ramazan Şahin’in sözleri üzerine öfkelenen acılı eş, “Benim bu adamla hiçbir yakınlığım, konuşmam yok… Pazarda konuşmak istedi yanımdan kovdum. Hiç kimseyle konuşmadım, görüşmedim” diyerek tepki gösterdi.

“BAKSINLAR BAKALIM BİR TANE PARMAK İZİ BIRAKTIM MI?”

Bugünkü yayında ise Müge Anlı’nın programında şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yayın sonuna doğru Balıkesir’den bağlanan Sezer Kaya isimli şahıs, Ersin Çetinkaya isimli kişinin, ‘Gitsinler baksınlar bakalım bir tane parmak izi bıraktım mı?’ dediğini ileri sürdü.

Ramazan Şahin’in oğlu da, ‘Cinayeti işleyen kişi babam değilmiş’ sözleri ile dikkat çekti.

Yasaklı madde içtikleri bir gün Ersin Çetinkaya’nın yanında ağzından bir şey kaçırdığını söyleyen Kaya, “Osman, Ersin ve ben üçümüz vardık. Ersin’in kafası çok güzeldi. Ersin, ‘Gitsinler baksınlar bakalım bir tane parmak izi bıraktım mı orada’ dedi. ” diyerek stüdyoda buz kesti. İddia karşısında söz alan Çetinkaya ise “Kesinlikle yalan… Orada başka kim varsa o bağlansın” demekle yetindi.

İşte Sezer Kaya’nın iddiaları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir