Müge Anlı’ya Dürdane Kut’a gelen aşk mektubu damga vurdu: “Koca ineğim, tavşanım Dürdanem”

featured

Balıkesir Havran’da yaşayan 53 yaşındaki 2 çocuk babası Mustafa Kut, 23 Haziran 2018 tarihinde av tüfeğiyle sırtından tek kurşunla öldürüldü.

Cinayete kurban giden Mustafa Kut’un eşi Dürdane Hanım’a aşk mektupları yazan Ramazan Bey’in aşk mektubu sosyal medyaya damga vurdu.

https://twitter.com/atvcomtr/status/1444956851339153408?s=20

KOCA İNEĞİM, TAVŞANIM

Cinayete kurban giden Mustafa Kut’un eşi Dürdane Hanım’a aşk mektupları yazan Ramazan’ın kullandığı ifadeler ise programa damga vurdu.

“SENİ BAŞKALARINA YAR ETMEM”

Duydukları karşısında şaşkınlık yaşayan Müge Anlı, Ramazan Şahin’in Dürdane Kut’a yazdığı mektupları canlı yayında okudu. İşte Müge Anlı’nın mercek altına aldığı Mustafa Kut cinayetinde, ekran başındaki izleyicisine okuduğu Dürdane Kut’a yazılan aşk mektubu:

“Koca Dürdane’m, benim koca ineğim, benim tavşanım, canım Dürdane’m, civelek Dürdane’m, seksi Dürdane’m, koca ineğim benim… Akşamlara kadar seni Pazar yerlerinde arıyorum. O kadar kadın görüyorum sana çıkmıyor. Sen bambaşkasın, senden başkasını gözüm görmüyor. Seni delileler gibi seviyorum, çılgınlar gibi aşığım sana. İkimiz de kara toprağa girene kadar seveceğim. Sen benden yollarda neden kaçıyorsun?”

“KIPKIRMIZI YÜZÜNE HASRET KALDIM”

“Bana yollarda neden laf atmıyorsun? Kimse duymasın diye, kimse anlamasın diye laf atamıyorum sana yollarda. Sen benin çocukluk aşkımsın, sen benim gençlik aşkımsın, seni başkalarına yar etmem. Seni her şeyden çok kıskanıyorum. Yollarda yürüyüşlerine hasret kaldım. Seni bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. O kıpkırmızı yüzüne bakmaya hasret kaldım. Prensesim, sevgilim, aşkım, Ankaralı Ayşe’m benim… Seni göremediğimde dünyam kararıyor. Dengem gidiyor, kendimi zor tutuyorum. Seni gördüğümde moralim düzeliyor. Cuma günü gece sabaha kadar evin önündeydim. Ezan okunurken ayrıldım Benden korkma, benden utanma… “

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir