DJ Gezgin cinayetinde flaş gelişme! Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı: ‘Resmi makamlara açıklayacaksınız’

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen DJ Gezgin cinayetinde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Mehmet Karahan'ın ablası Fatma Karadağ ve suçladığı eski sevgilisi Cemal Durmaz arasında tansiyon yükselirken, Müge Anlı canlı yayında sinirlerine hakim olamadı ve cinayetin aydınlatılmasında kilit öneme sahip olan "Çantadaki ilaçlar satıldı mı?" sorusunu yönetti.

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde, Mehmet Karahan’ın ablası Fatma Karadağ ve suçladığı eski sevgilisi Cemal Durmaz canlı yayında bir kez daha karşı karşıya geldi.

Programa Fatma Karadağ’ın ablasının itirafları damga vurdu.

Fatma Karadağ, cinayetle suçladığı sevgilisi Cemal Durmaz için “Cemal eşini kıskandığı için kardeşimi komalık etti” ifadelerini kullandı.

Bu itiraf sonrası stüdyo adeta buz kesti ve seyirciler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

“CESEDİN YERİNİ SÖYLE, SEN ÖLDÜRDÜN”

Fatma Karadağ, Cemal Durmaz’a bağırarak, şu ifadeleri kullandı:

“Cesedin yerini söyle, sen öldürdün! O kemiklerden belli olur, Adli Tıp’tan çıkar.”

Fatma Karadağ, bu sözleriyle aslında her şeye şahit olduğunu ancak gerçekleri sakladığını düşündürdü.

MÜGE ANLI SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in bugünkü canlı yayınında ise Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı ve cinayetin aydınlatılmasında kilit öneme sahip olan “Çantadaki ilaçlar satıldı mı?” sorusunu yönetti.

Müge Anlı, şu ifadeleri kullandı:

Şöyle bir çanta vardı diyor. İçi ilaç doluydu diyor. Ama o ilaçları Fatma Hanım içmiyor diyordu. Ne zaman onları bir yere gönderdiler, Fatma Hanım rahatladı diyor. O ilaçlar neydi, nereye satılıyor? Bence en önemlisi bu. Tıpkı Umre’deki zarf gibi. Ben insanların aşklarına sevdasına saygı duyarım.

Ama bir sınırı vardır. Biz de o sınırı böyle anlarız. Sizinki de Cemal Durmaz ile değişik bir ilişki. Ben Cemal’in yüzüne de söyledim. Annesini hacca götürecektim de kızını Umre’ye gönderdim.

Otellere gönderilip yüzme dersi aldırıp, portakal suyunu içti mi? Diye sorulacak. Niçin? Manisa’da yolda uçan kuşlar gelirde balkonuna konarsa Fatma Hanım da onlara yem versin diye. Ben anlıyorum Cemal Durmaz’ı da…

Siz Fatma Hanım’la ilişkinizin madem aşk değil ne olduğunu açıklamak zorundasınız. Burada açıklamasınız da eminim resmi makamlara açıklayacaksınız. Ben de onu buradan açıklayacağım. Şu anda sizin bütün yaptıklarınız ve Fatma Hanım’la ilişkiniz araştırılıyor.

Bu süre içinde ne yaptınız ne ettiniz, kim sizin hakkında hakkınızda şikayetçi oldu araştırılıyor.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir