Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları belli oldu mu? 2022 Milli Piyango sorgulama ekranı

featured

2022’ye sayılı saatler kaldı. Yeni yıla milyoner girme hayalleriyle bekleyen vatandaşlar kazandıran numaraları merak ediyor. Milli piyango sorgulamanın yanı sıra tam biletin ne kadar kazanacağı da merak konusu. Milli Piyango çekiliş kapsamında ödenecek toplam ikramiye tutarı 670 milyon 760 bin TL olacak.

2022 MİLLİ PİYANGO TAM BİLETE NE KADAR ÇIKIYOR?

Milli Piyango çekiliş kapsamında ödenecek toplam ikramiye tutarı merak ediliyor. Toplam ikramiye bu sene 670 milyon 760 bin TL olurken tam bilet 120, yarım bilet 60 ve çeyrek bilet 30 liradan satılacak. Her sene yeni yıla girerken yapılan Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye vatandaşların hayalini süslemeye devam ediyor. 31 Aralık gecesi çekilişi yapılacak ve geçtiğimiz günlerde biletler satışa çıkarılmış durumda.

Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi ise 120 milyon TL olacak. 120 milyon TL’lik büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık 2021 akşamı saat 23.00 itibariyle gerçekleştirilecek.

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYESİ NEREDEN VE NASIL ALINIR?

Şans oyunu severler yılbaşı biletlerini gezici bayi, sabit bayilerin yanı sıra online olarak da satın aldı. Amorti, son 2, 3, 4 ve 5 rakamlara göre ikramiye kazanan biletler ile teselli ikramiyelerinin şube ve bayilerden alınabilir. Bilete daha büyük ikramiye çıkması durumunda tutarın, Milli Piyango Genel Müdürlüğü aracılığıyla alınması gerekir. Milli Piyango ikramiyesinin 1 yıl içinde alınması gerekir. Eğer ikramiye 1 yıl içinde alınmazsa, zaman aşımına uğrar.

TELEFONDAN, İNTERNETTEN YILBAŞI BİLET SORGULAMASI

2022 MPİ BİLET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir