Metrobüs kazası sonrası İmamoğlu’na sert tepki: “Ortada ne İBB Başkanı ne de İBB var”

Avcılar'da iki metrobüsün kafa kafaya çarpıştığı ve çok sayıda kişinin yaralandığı kaza sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gündem oldu. Metrobüs yolunda halk 'İmamoğlu istifa' sloganları attı.

featured

Kullanıcılar İmamoğlu’nun nerede olduğuna ilişkin paylaşımlarda bulunurken, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da İBB’ye tepki gösterdi.

Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken kaza sonucu çok sayıda kişi yaralanarak en yakın hastanelerde tedavi altına alındı.

İstanbul Avcılar’da metrobüs kazası: Kafa kafaya çarpıştılar, ağır yaralılar var

VATANDAŞLAR YÜRÜYEREK DURAKLARA ULAŞTI

Kaza nedeniyle bir süre metrobüs yolu trafiğe kapatıldı, metrobüs seferleri durdu. Yolda bekleyen metrobüslerdeki vatandaşlar araçlardan inerek metrobüs yolundan yürüyüp duraklara ulaştı. Vatandaşların metrobüs yolundan yürüdüğü anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

İMAMOĞLU, TWİTTER’DA GÜNDEM OLDU

Kaza sonrası bir açıklama yapmaması nedeniyle İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, İmamoğlu’nun nerede olduğunu sorarken, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise “İstanbul’da metrobüsler çok büyük bir kaza yaptı. Tüm seferler iptal edildi. 42 vatandaşımız yaralı, bazı vatandaşlarımızın durumu ise ağır. İstanbul Valiliğimiz ve AFAD çalışmaları bizzat takip ederken ortada ne İBB Başkanı ne de İBB var” dedi.

İMAMOĞLU’NDAN HALA AÇIKLAMA GELMEDİ

Edremit Körfezi’nde tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kazanın üzerinden saatler geçmesine rağmen açıklamada bulunmadı.

İBB’nin resmi sosyal medya hesabından da konuyla ilgili bir açıklama gelmemesi dikkat çekti.

VATANDAŞLAR İMAMOĞLU İSTİFA SLOGANI ATTI

Metrobüs güzergahında yürüyen bazı vatandaşların ‘İmamoğlu istifa’ sloganı attığı görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir