İstanbul Avcılar’da metrobüs kazası: Kafa kafaya çarpıştılar, ağır yaralılar var

İstanbul Avcılar'da iki metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu çok sayıda vatandaş yaralandı.

featured

İstanbul Avcılar’da metrobüs yolunda İki metrobüsün kafa kafaya çarpıştığı kazaya iki metrobüs daha eklendi.  Kazada toplam 99 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralıların 50’sinin ambulansla hastaneye sevk edildiği 49’unun ise kendi imkanlarıyla hastaneye giderek ayakta tedavi gördüğü öğrenildi.

İSTANBUL VALİSİ YERLİKAYA’DAN İLK AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Avcılar’da meydana gelen metrobüs kazasında maalesef 42 hemşehrimiz yaralandı. İl Sağlık Müdürlüğümüz ekiplerince yaralılarımız en yakın hastanelerimizde tedavi altına alındı. Yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. İstanbul’umuza geçmiş olsun” açıklamasında bulundu.

SOYLU’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından, “İstanbul’da yaşanan, metrobüs kazasında yaralanan hemşehrilerimize ve ailelerine geçmiş olsun. Rabbim, İstanbul’umuzu ve hemşehrilerimizi, her türlü kazadan ve afetten uzak eylesin inşallah.” paylaşımında bulundu.

ZİNCİRLEME KAZA OLUŞTU

Metrobüs yolunun en dar bölgesinde gerçekleşen kazada 2 metrobüsün çarpışmanın ardından 2 metrobüs daha kazaya karıştı.

Ekiplerin kaza yerinde kurtarma çalışmaları sürüyor.

VATANDAŞLAR CAMLARI KIRARAK ÇIKTI

Vatandaşlar camları kırarak metrobüsten dışarı çıkarken iki kişinin sıkıştığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Beylikdüzü metrobüste fotoğrafını çektiği kadından sapığa tokat!

METROBÜS SEFERLERİ DURDU

Avcılar’da meydana metrobüs kazası nedeniyle, metrobüs seferleri durdu. Yolda bekleyen metrobüsteki vatandaşlar araçlardan inerek metrobüs yolundan yürüyüp duraklara ulaştı. Vatandaşların metrobüs yolundan yürüdüğü anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir