Ankara’da öldürülen müzisyen Onur Şener son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede dikkat çeken detay

Ankara'da istek şarkı nedeniyle çıkan tartışmada 3 kişi tarafından boğazı kesilerek öldürülen müzisyen Onur Şener son yolculuğuna uğurlandı. CHP lideri Kılıçdaroğlu da Şener'in cenazesine katıldı.

featured

Ankara’da bir mekanda sahneye çıkan müzisyen Onur Şener, şarkı isteği yüzünden çıkan tartışmada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personeli iş müfettişi İlker K. (35), Ali G. (36) ve TAİ’de elektrik mühendisi Semih S. (36) tarafından cam bardakla boğazı kesilerek öldürüldü.

Adli Tıp Kurumundan alınan Şener’in cenazesi Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki İsmet Oğultürk Camisi’ne getirildi. Burada düzenlenen törene Şener’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve bazı milletvekilleri de katıldı.

Şener’in cenazesi, burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ankara’da öldürülen müzisyen Onur Şener, İrfan Değirmenci’nin sınıf arkadaşı çıktı! ‘En parlak öğrenciydi’

AVUKAT: ADLİ KONTROLE İTİRAZ EDECEĞİZ

Ailenin avukatı Meltem Banko, gazetecilere yaptığı açıklamada, suçluların en yüksek cezayı alması için uğraşacaklarını belirterek “İki kişinin adli kontrolle serbest bırakılmasına itiraz edeceğiz.” dedi.

Demet Akalın Onur Şener cinayeti için idam paylaşımında bulundu!

BAKAN ERSOY’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamındaki sergilerin açılışı için bulunduğu Resim ve Heykel Müzesi’nde, müzisyen Şener’in, istek parçasını söylemediği gerekçesiyle öldürülmesine ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Onur Şener’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileyerek sözlerine başlayan Ersoy, sanatın iyileştirici özelliğiyle var olmasını istediklerini söyledi.

Şener’i öldürenlerin yakalanmasının tek tesellileri olduğunu dile getiren Ersoy, “En kısa zamanda en ağır şekilde cezalandırılırlar ve layığını bulurlar diye düşünüyorum.” ifadesini kullandı.

Onur Şener’i öldürenlerden Semih Soyalp ve İlker Karakaş suç makinesi çıktı!

“BAKANLIK OLARAK TAKİP EDECEĞİZ”

Ersoy, bir gazetecinin “Bakanlık olarak takipçisi olacak mısınız? Size ulaşan yeni bilgiler var mı?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Biz Bakanlık olarak takip edeceğiz. Süreç zaten hızlı ilerliyor, bundan sonraki hukuki bir süreç. Savcılık ve mahkeme aşamaları devam edecektir. Bizim en büyük isteğimiz suçlu bulunan kişilerin hak ettiği cezayı almasıdır. İnşallah örnek olacak bir cezayla da bundan sonraki olası olayların önüne geçilmiş olur diye düşünüyorum.”

Hadise’den öldürülen Onur Şener’le ilgili kahreden paylaşım

NE OLMUŞTU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda iş müfettişi İlker K. (35), aynı kurumdan meslektaşı Ali G. (36), TAİ’de elektrik mühendisi Semih S. (36) ve kadın arkadaşları J.E. (36) ile G.G. (36) birlikte eğlenirken, sahne alan Onur Şener’den şarkıyı karaoke yapmadan söylemesini istedi.

Onur Şener’in grubun isteğini reddetmesi üzerine gruptan üç kişi müzisyenle tartışmaya başladı. Tartışma, büyüyerek dışarı taşındı.

Kavgaya dönüşen olayda Onur Şener, polis raporuna göre, boyun kısmından cam bardak kesisiyle yaralandı. Bir çocuk babası Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI

Sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden, İlker K., Ali G., Semih S. “kasten öldürme” suçundan tutuklanırken J.E. ile G.G. “haftada bir kollukta imza atma” ve “yurt dışına çıkış yasağı” adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir