Meral Akşener’in sahip çıktığı kuzeni Osman Kavala’nın PKK ve FETÖ bağlantıları

featured

Gezi davasından beraat ettirilen, 15 Temmuz darbe girişiminde rol sahibi olduğu için tutuklanan Osman Kavala, ABD’nin, AB’nin ve Türkiye’nin gündeminden düşmüyor.

Gezi davasındaki tahliye kararına AB, PKK, FETÖ, CHP ve HDP kanadından birçok kişi sevinmiş; 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı tutuklanmasına karar verilince çılgına dönmüşlerdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenlik güçleri Diyarbakır Sur’da terör örgütü PKK’ya karşı mücadele ederken Osman Kavala “Emirleri altındaki güvenlik güçlerinin halkın psikolojisini hiçe sayan orantısız müdahale ve kışkırtıcı davranışlardan kaçınmalarını sağlamak ise hükümetin ve yerel yöneticilerin hayatî sorumluluğudur” şeklinde cümlelerin bulunduğu yazılı metne, sözde aydınlar içinde imza atan kişiydi.

TERÖRİSTLERLE KONFERANSLARA KATILDI

2014 yılında Brüksel’de “Kürt sorunu” konulu konferansta moderatörü , PKK’ya yakınlığı olan ABD Dışişleri Bakanlığı üst düzey strateji uzmanlarından Prof. Dr. Michael Gunter’di. Aynı etkinlikte Osman Kavala da moderatörlük yapmıştı.

Konferansta terörist Selahattin Demirtaş oradaydı, teröristbaşı PYD Başkanı Salih Müslim de katılımcıydı.

Rusya’nın başkenti Moskova’da 2017’nin 15 Şubat’ında yapılan ‘Birleşik Kürt Konferansı’na’ PYD Eş başkanı Asya Abdullah, terörist Demirtaş, Osman Baydemir, Dilek Öcalan ve CIA’in sesi Michael Rubin ile birlikte katılan yine Osman Kavala idi. Katılımcılar sözde Kürdistan’ın kurulmasını isteyerek dağılmıştı. 15 Şubat tarihinin teröristbaşı Öcalan’ın yakalanma tarihi olması da ayrıca manidardı.

Osman Kavala’nın FETÖ, PKK, DHKP-C ve MLKP gibi terör örgütleri tarafından çok sevilmesi ise onun çok geniş çaplı “Kızıl Sorosluk” yaptığını göstermektedir. ABD’de FETÖ’nün sesi olan ve Amerika’daki Onursal Başkanlığını Fetullah Gülen’in yaptığı, Rumi Forum Vakfının organizasyon komitesinde profesyonel görev yaptığı CIA ajanı Henri Barkey ile arasından su sızmamasına baktığımızda Osman Kavala’nın ipinin kimlerin elinde olduğu anlaşılmaktadır.

MERAL AKŞENER VE OSMAN KAVALA KUZEN Mİ?

Meral Akşener 2013 yılında Bodrum’da gerçekleşen bir düğünde şahitlik yaparken Osman Kavala’yı “Üç kuzenden biri” olarak tanıtmıştı. Meral Akşener söz konusu düğünde şu ifadeleri kullanıyor.

“Üç kuzen olarak damadın şahitliğini yapıyoruz. En mülayim kuzenimiz Osman Kavala.”

MERAL AKŞENER NEDEN OSMAN KAVALA’YA SAHİP ÇIKIYOR?

Ama Meral Akşener’in MHP’den ayrıldıktan sonra kendini aslen Diyarbakırlı ilan etmesi, “Kürt sorununu biz çözeriz” demesi, parti kurarken parti programına teröristbaşı Öcalan’ın “Eşit vatandaşlık” kavramını koydurması, terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını ısrarla istemesi, HDP ile ittifak yapması, “HDP Kürtlerin siyasal temsilcisi” demesi, resmi ittifak ortağı CHP’nin PKK-HDP aşkına karşı çıkmaması gibi durumlar, CHPve HDP’nin ittifakına İYİ Parti’nin neden ses çıkarmadığını açıklıyor.

AYŞE BUĞRA ÖVGÜSÜ

Meral Akşener’in, Osman Kavala’nın eşi Prof. Dr. Ayşe Buğra’dan da “Ayşe Buğra’yı geç keşfettim, müthiş bir kadın! “ diye bahsetmesi ve bir televizyon programında “Ayşe Buğra’nın kitaplarını gençlere öneriyorum” demesi de bu aileye ayrı bir yakınlık duyduğunu göstermişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir