HDP ile ortak olan Meral Akşener, defalarca buluştuğu HÜDA PAR için ‘terör örgütü’ dedi

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile Cumhurbaşkanlığı yarışında ittifak kuran 6'lı masadaki isimlerden İYİ Parti lideri Meral Akşener, HÜDAPAR için terör örgütü göndermesi yaptı.

featured

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında, AK Parti’nin HÜDA PAR ve Yeniden Refah Partisi ile görüşmesini yorumladı. HDP ile aynı ittifakta yer alan Akşener’in HÜDA PAR’ı terör örgütü ilan etmesi tuhaf karşılandı.

Benzer Haberler
meral-akşener-metin-akpınar-fırıldak
CHP’li Metin Akpınar’dan Meral Akşener’e ağır hakaret: ‘Fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır’
bahceli akşener fırıldak
Devlet Bahçeli’den Meral Akşener’e: ‘Fırıldakların U dönüşüne itibar etmeyeceğiz’
meral akşener kandırıldı
Kumar masasında kazıklandı! Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Meral Akşener’e büyük tuzak

‘İSTEDİĞİNİZ ÖRGÜTÜ İTTİFAKINIZA KATIN’

AK Parti iktidarı ve Bay Kriz, son dönemde çok enteresan seçim manevraları yapmaya başladılar. İyice saçmalamaya başladılar. Hatırlayın 2019’da da tekrarlanan seçimlerde de aynısını yapmışlardı. Cumhur İttifakı’na yeni üyeler katılıyor, hayırlı uğurlu olsun. Mesela henüz kendisinin adaylığı kesinleşmemiş olmazsa da Sayın Erdoğan’ın seçim beyannamesinde artık Şeyh Sait isyanı nedeniyle özür dileme var, andımızı kaldırmışlardı artık ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ yazılarının silinmesi var, kadınlara yönelik şiddetin önünün açılması var. İstediğiniz örgütü ittifakınıza katın, iki ay kaldı toptan emekli olacaksınız.

HÜDA PAR İLE DEFALARCA GÖRÜŞMÜŞ

Seçimlerde Başkan Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklayıp Cumhur İttifakı’na yeşil ışık yakan HÜDA PAR’ı “Hizbullah” örgütü ile yaftalayan 6’lı masa siyasilerinin, yakın döneme kadar HÜDA PAR’la görüşme trafiği gerçekleştirdiği öğrenildi.

 

AKŞENER HÜDA PAR HEYETİNİ AĞIRLADI

Günümüzde ısrarla “Hizbullah” ile anılan HÜDA PAR ile 6’lı koalisyon masasının iki numarası İYİ Parti arasında 24 Mart 2021’de üst düzey görüşme gerçekleştirildi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dönemin HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ile bir araya geldi. Gündemdeki gelişmelerin değerlendirildiği görüşmeye, İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile Genel Sekreter Uğur Poyraz da katıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir