Kumar masasında kazıklandı! Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Meral Akşener’e büyük tuzak

6'lı masanın aday gündemi ile oturduğu masadan karar çıktı. İttifakın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'na dahil siyasi partilerin genel başkanlarının, Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını açıkladı. Meral Akşener'in masaya dönüş şartı ise muğlakta bırakıldı. Akşener'in basın açıklaması esnasında suratına yansıyan üzüntü ise dikkatlerden kaçmadı.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkarılacak muhalefet adayı için aylardır devam eden görüşmeler, büyük krizlerin ardından son buldu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, toplantının ardından son dakika açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere muhalefetin ortak Cumhurbaşkanı adayı olarak girecek.

Benzer Haberler
akşener fetö
Meral Akşener’i masaya döndüren ‘cumhurbaşkanı yardımcısı’ formülünü Fetö bulmuş
iyi parti bildiri
İYİ Parti’de tükürdüğünü yalayan Meral Akşener’e karşı bildiri hazırlığı
mansur yavaş ekrem imamoğlu iyi parti
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na Cumhurbaşkanı yardımcılığı formülü! Meral Akşener masaya geri dönüyor

 

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU BİR OTELDE BULUŞTU

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Ankara’da bir otelde bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ve Akşener’in görüşmesi, 15 dakika sürdü.

Görüşmeye ilişkin İyi Parti Genel Merkezi’nde açıklama yapan Parti Sözcüsü Zorlu, Akşener’in milletin iradesi ve isteği doğrultusunda en başından bu yana verdiği mücadelenin gereği olarak bir öneri getirdiğini aktardı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: ‘TÜRKİYE’Yİ UZLAŞIYLA YÖNETECEĞİZ’

Adaylığının açıklanması sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Bu sofra Halil İbrahim sofrasıdır. Halil İbrahim sofrası, komşusu açken, tok yatmamasıdır. Halil İbrahim sofrası, zulmün sona ermesi, hakkın adaletin olması demektir. Bizim soframız barışın ve kardeşliğin sofrasıdır. Allah’ın izniyle başaracağız. Türkiye’yi uzlaşıyla yöneteceğiz. Millet İttifakı’nı oluşturan parti genel başkanları olarak güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş için yol haritasını da belirledik. Millet İttifakı’na dahil genel başkanlar seçim kazanılırsa Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak”

akşener

 

AKŞENER’İN SURATI ASILDI

Toplantı sonrası liderlerin basın açıklamasında istekleri dikkate alınmayan Meral Akşener’in yüzündeki asık ifade sosyal medyada gündem oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir