MasterChef’te yeni ifşa: Bu haftanın elenecek adayı açıklandı

featured

Ekranların en zorlu yemek yarışması olan Masterchef tarih yazmaya devam ediyor. Her sene ekranlara düzenli olarak gelen yarışmanın bir tane şampiyonu oluyor. İlk sezonda şampiyon olan Uğur Kardaş ise yankı uyandırmaya halen devam ediyor.

Çok sevilen yarışmacılar ise hayallerine ulaşmak için büyük çaba sarf ediyor fakat Masterchef Kahini elenecek olan isimlerin tek tek kaderlerinin üzerini çiziyor.

Her hafta bir yarışmacının elendiği bu yarışmada sular asla durulmuyor. Birbirinden sert 3 şefin imzalı menülerini yapmaya çalışan yarışmacılar birbirleriyle kıyasıya rekabet ediyor. Masterchef Kahinin açıklamalarında ise Barbaros her ne kadar sevilmeyen bir yarışmacı olsa da yarışmada büyük reyting getirdiği için yarışmanın son demlerine kadar yer alacağı belirtiliyor.

Masterchef Kahini olarak bilinen isim ise bu hafta elenecek olan yarışmacının ismini sonunda duyurdu. Yarışmanın köklü isimlerinden olan ve binlerce fanı bulunan o isim yarışmadan elenirse büyük bir yankı uyandıracak gibi duruyor.

Masterchef Kahininin açıklamalarına göre ise bu hafta ekranlara ve hayallerine veda edecek olan isim Ebru oldu. Ebru, yarışmaya ilk katıldığı günden beri çok başarılı tabaklar çıkarmış ve eleme potasından yüzlerce kez kurtulmuştu. Fakat Masterchef Kahinin açıklamalarına göre bu hafta eleme potasından kurtulamayacak olan isim Ebru olacak.

Masterchef Kahini ise duyurduğu ve bir saat sonra paylaşımını yok ettiği o açıklamalarda şu sözlere yer verdi. “Sevgili Masterchef izleyenleri hepinize selamlar. Bugün sizlere Masterchef yarışmasından elenecek ismi açıklamak için uzun bir araştırma yaptım ve sonunda bu karara vardım. Bildiğiniz üzere yarışmanın eleme sistemi değişti. Hepimiz neden değiştiğini gayet iyi biliyoruz.

Kısaca sizlere bu hafta Sefa ve Ebru’nun eleme potasına gireceğini ve eleme potasından kurtulamayacak ismi açıklamak istedim. Bu hafta yarışmaya veda edecek kişi, en azından bu hafta için, Sefa olmayacak. Yarışmaya veda edecek isim sizin de tahmin ettiğiniz üzere Ebru olacak. İyi şanslar Ebru. Yolun açık olsun…”

Masterchef Kahini adı verilen o ismin bu paylaşımından yaklaşık bir saat sonra hem paylaşımını sildiği hem de hesabını kapattığı ortaya çıktı. Çıkan iddialara göre ise Masterchef Kahinin Acun Medya içerisinde çalışan bir kişi olduğu belirtilmişti. Hatta bu kişinin kameraman olduğu bile iddia edilmişti fakat ne Acun Ilıcalı’dan ne de Acun Medya’dan bunu doğrular nitelikte bir paylaşım yapılmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir