Masterchef Büşra hakkında şoke eden detay! Bakın kimin aşçısıymış

Masterchef 2022'nin ana kadroya katılan ismi Büşra Zambak hakkında detaylar merak ediliyor. Yarışmacının ünlü bir iş insanının yanında aşçı olarak çalıştığı öğrenildi. Peki, Masterchef Büşra kaç yaşında, doğum tarihi ne? Masterchef Büşra Zambak kimdir?

featured

Masterchef yarışmacılarından Büşra Zambak’ın hayatına dair ayrıntılar izleyici tarafından merak edildi. Güler Sabancı ve üst düzey CEO’lara yemek yaptığını söyleyen yarışmacı, Masterchef’te yaptığı yemeklerle dikkat çekiyor. Peki Masterchef Büşra Zambak kimdir, kaç yaşında? Güler Sabancı’nın aşçısı Büşra Zambak nereli?

MASTERCHEF BÜŞRA KAÇ YAŞINDA?

Masterchef Büşra Zambak 25 yaşındadır.

BÜŞRA ZAMBAK KİMDİR?

Büşra Zambak 25 yaşında ve İstanbul’da yaşıyor. Denizli doğumlu olan Büşra Zambak Masterchef ilk turunda 3 evet almış ve bir üst tura yükselmişti. 9 yıldır profesyonel aşçılık yapan Büşra Zambak bugün 27 Temmuz Çarşamba günü Masterchef 2. turda en iyi yemeği yaparak bir üst tura yükseldi.

YARIŞMACI GÜLER SABANCI’NIN AŞÇISI

9 yıldır profesyonel aşçılık yapan Büşra Zambak, Güler Sabancı gibi CEO ve yöneticilere yemek hazırlamaktadır.

En büyük hedefinin Mehmet Şef’in yerine geçmek olduğunu söyleyen Zambak, üç evet ile yarışmada ikinci tura çıkmayı başarmıştır.

İtalyan mutfağına ilgisi olan Büşra Zambak, Masterchef eleme turunda şeflere kendi yöntemi ile hazırladığı rokalı avakado püresi, tatlı patates, dil balığını ve safranlı tuile ile servis etti.

7 Eylül MasterChef Türkiye’de kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı? Eleme adayı olan isim?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir