7 Eylül MasterChef Türkiye’de kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı? Eleme adayı olan isim?

7 Eylül MasterChef Türkiye 2022 sezonun son bölümünde yeni bir takım ve dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Mavi takımında dokunulmazlığı kazandığı oyunda kırmızı takım eleme oyunu oynadı. Peki 7 Eylül MasterChef Türkiye'de kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı, 3. ve 4. eleme adayı hangi takımdan kim seçildi?

featured

MasterChef Türkiye‘de dün akşam yeni bir dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacıları arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Her hafta olduğu gibi takımı oyunu sonrası kaybeden takım arasından oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan isim eleme adayı isimlerini seçiyordu. Söz konusu üçüncü haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası MasterChef’te kim kazandı, eleme adayı kim oldu? soruların yanıtları şimdiden araştırılmaya başlandı.

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Haftanın ikinci takım yarışının kazananı mavililer oldu. İki takım yarışmacıları isimleri ile öne çıkan yemekler için tezgah başına geçti.

MasterChef Türkiye’de eleme adayı kim oldu? 6 Eylül MasterChef’te dokunulmazlığı kazanan hangi yarışmacı?

 

Günün menüsünde yer alan tabaklar şöyle:

Pum pum çorbası
Deli kız dolması
Tosunum
Kedi batmaz
Pırtım pırt
Şap şap köfte
Koca karı gerdan

Kıran kırana yarışın ardından kazanan mavi takım oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık mücadelesi için yaratıcılık oyununa çıktı. Takım üyeleri kavun ile en başarılı yemeklerini yaptı. MasterChef jürisinin değerlendirmesi ile bireysel dokunulmazlığı Büşra aldı. İlk üçe Melih, Büşra ve Metin çıkmıştı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Büşra’nın tercihi ile üçüncü eleme adayı Melih oldu. İlk iki isim de Vural ile Burak olmuştu. En çok oyu alan Yağız günün son eleme adayı seçildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir