Masterchef All Star’da ana kadroya giren ilk isim belli oldu!

TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye All Star'ın dün akşam ilk bölümü yayınlandı. Eski yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği yarışmada ana kadroya giren ilk yarışmacı Güzide Mertcan oldu. Güzide yaptığı açıklamada, Güzide "Çok teşekkür ediyorum. Çok güçlü rakiplerim var ama ben onlardan önce çıktım. Şimdi yukarıdan onların ne yapabildiğini izleyeceğim. Adımı altın harflerle yazdırdım. Birinci çıktığım için çok mutluyum" dedi.

featured

TV8’in sevilen yemek yarışması MasterChef All Star, ilk bölümüyle ekranlara geldi. MasterChef’in eski yarışmacıları bir kez daha  tüm hünerlerini sergiledi.

Ünlü şefler, iddialı yarışmacılardan ilk etapta “Clam Chowder Çorbası” istedi. Yarışmacılar verilen sürede hem çorbayı hem de içinde servis ettikleri ekmeği hazırladı. Kadroya girmek için mücadele eden Mustafa, diğer yarışmacıdan ürün aldığı için çorbayı baştan yaptı. Bu sefer de çift tadım yapan Mustafa, yemeğini sunamadan stüdyodan gönderildi.

6 İSİM İKİNCİ TURA KALDI

Şeflerin yaptığı tadımın ardından Kıvanç, Eda, F. Batuhan, Suna, Güzide ve Batuhan, ikinci tura kaldı. Bu 6 isimden havuç ve tarçın ile yaratıcılık tabağı hazırlamaları istendi. Yaratıcılık oyunuyla ilgili bilgi veren Mehmet Yalçınkaya, “Havuç ve tarçınla tatlı yapmayacaksınız. Sizden tuzlu yemek istiyoruz. Tatlı kesinlikle istemiyoruz. Bununla istediğinizi yapabilirsiniz. Markete gideceksiniz ve üç dakikada alışveriş yapacaksınız. All Star’a yakışır yaratıcı bir tabak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜZİDE ANA KADROYA ADINI YAZDIRAN İLK İSİM OLDU

Yapılan yaratıcılık tabaklarının ardından Suna ve Güzide son ikiye kaldı. MasterChef All Star’da ana kadroya giren ilk yarışmacı ise Güzide Mertcan oldu. Yaşadığı mutluluğu paylaşan Güzide “Çok teşekkür ediyorum. Çok güçlü rakiplerim var ama ben onlardan önce çıktım. Şimdi yukarıdan onların ne yapabildiğini izleyeceğim. Adımı altın harflerle yazdırdım. Birinci çıktığım için çok mutluyum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir