Ödül konuşmasındaki saçma sözleriyle tepki çeken Melike Şahin’e soğuk duş! Konseri iptal edildi

ELLE Style Award 2023 ödül töreninde sahneye çıkan ve ödülünü LGBT-İ'lere ithaf eden şarkıcı Melike Şahin'e Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden soğuk duş geldi. Belediyeden yapılan açıklamada Şahin'in vereceği konserin iptal edildiği açıklandı.

featured

Tarihi seçimler geride kalırken muhalif sanatçıların Türkiye düşmanlığı bitmek bilmiyor. Her fırsatta özgürlük naraları atan ama her istediğini yapmakta zaten özgür olan muhalif sanatçılar bir tür sapkınlık olan LGBT’yi özgürlük adı altında normalleştirmeye çalışıyor. Ödül törenlerinde kadın hakları ve LGBT şovlarına bir çok defa katılan sanatçıların skandal açıklamaları sürüyor. Bu defa şarkıcı Melike Şahin ELL Style Award’ta sahnede tepki çeken bir konuşmaya imza attı.

LGBT’LİLERE İTHAF ETTİ

Melike Şahin önceki akşam düzenlenen Elle Style Awards Ödülleri’nde “Yılın Stil Sahibi Müzisyeni” ödülünü aldı. Şahin, törende aldığı ödülünü LGBT’lilere ithaf etti. Şahin törende yaptığı konuşmada “Bütün kız kardeşlerim, bütün lubunyalar incinmiş her yerimizi şefkatle sarmalayacak güce sahibiz bunu biliyorum ve ödülümü hak ettiğimiz dik gülüşlere ve ödediğimiz bedellere adıyorum” ifadelerini kullandı.

BURSA BELEDİYESİ MELİKE ŞAHİN KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Törendeki sözlerinden dolayı tepki çeken şarkıcının Bursa’da vereceği konser iptal edildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “61. Uluslararası Bursa Festivali kapsamındaki 22 Temmuz’daki Melike Şahin konseri iptal edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir