MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, 23 Ağustos 2022 MasterChef eleme adayı kim oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, 23 Ağustos 2022 Salı akşamı sezonun ilk dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Verilen süre sonunda tadım yapan şefler, dokunulmazlık oyununu kazanan takımı açıkladı. Kaybeden kırmızı takım oldu. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 23 Ağustos 2022 MasterChef haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

featured

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022 sezonunun ilk dokunulmazlık oyunu için heyecan dorukta. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından istenen birbirinden güzel 6 yemeği en lezzetli şekilde yapmak için kıyasıya mücadele etti. 23 Ağustos 2022 Salı akşamına ait menü bamya çorbası, batırık, Ankara tava, horozlu keşkek, elma dolması, nevzine tatlısından oluştu. Verilen sürenin sonunda şefler, yapılan yemekleri tadarak puan verdi. Gecenin sonunda haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte 23 Ağustos 2022 MasterChef haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayı…

MASTERCHEF GÜNÜN MENÜSÜ | 23 AĞUSTOS 2022 SALI

Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, haftanın ilk takım oyununda yarışmacılardan İç Anadolu Mutfağı’na ait yemekleri yapmalarını istedi.

Günün menüsündeki yemekler şöyle oldu:

Bamya Çorbası
Ankara Tava
Batırık
Horozlu Keşkek
Elma Dolması
Nevzine

MASTERCHEF’TE ELEME ADAYI KİM OLDU?

TV8 ile MasterChef dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı seçilen yarışmacılarla ilgili detaylar şöyle;

MasterChef 2022 son bölümde İç Anadolu Mutfağı konseptiyle seçilen ürünlerden oluşan menüyü mavi ve kırmızı takım arasından en başarılı yapanı bugünkü dokunulmazlığın sahibi oldu. Kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti.

Masterchef 2022 kırmızı ve mavi takım belli oldu! Fatmanur hangi takıma gitti? Kaptanlığı kim kazandı?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Seçilen menüdeki yemekler bazında tadım yapan ve değerlendiren Mehmet, Danilo ve Somer şefler sırasıyla mavi ve kırmızı takımların aldıkları puanları açıkladı. Bu açıklama sonucunda en yüksek puanı alan mavi takım dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef 2022 son bölümde kırmızı takım dokunulmazlık oyununda başarısız olarak bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etmek durumunda kaldı.

Oyunda Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından belirlenen üründe en başarılı tabağı hazırlayan isim belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanarak eleme adayını belirleme hakkına sahip olan isim MasterChef Ayaz oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef 2022 son bölümde yapılan bireysel dokunulmazlık oyunu ve takım içi oylama sonrası günün eleme adayları belli olacak. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim, ilk eleme adayı olarak MasterChef Fatma Nur’u seçti.

Diğer eleme adayı ise takım içi oylama sonucu belirlendi ve MasterChef Kaan eleme potasına gönderildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir