Masterchef 2022 kırmızı ve mavi takım belli oldu! Fatmanur hangi takıma gitti? Kaptanlığı kim kazandı?

Masterchef 2022 yeni sezonuna bomba gibi başladı. Kural değişikliklerinin yaşandığı yeni sezonda kaptan seçimi için iki oyun oynanacak. Masterchef 2022 ilk yarışmadan kaptanlığı kazanan isim belli oldu. Peki Kaptanlığı kim kazandı? Yarışmada problem yaratacağı düşünülen Fatmanur hangi takıma gitti? İşte Masterchef 2022 kırmızı ve mavi takım kadroları

featured

MasterChef’te oynanan kaptanlık oyunu öncesinde yeni kuralları şefler açıkladı. Bu sezon MasterChef’te Mavi takım kaptanı olan isim aynı zamanda bir dokunulmazlık avantajı ile başlayacak. Kendi seçtiği takım bir dokunulmazlığı kaybetse bile elemeye girmeyecek ve arkadaşları tarafından eleme adayı olarak gösterilemeyecek.

Diğer bir kural ise Mavi takım kaptanı olabilmek için iki aşamalı bir mücadeleden geçecek olan yarışmacılardan en başarılı olan iki ismi belirleyecek. İki isim düelloda kozlarını paylaşacak ve bir başarılı isim adını Mavi takım kaptanı olacak.

MASTERCHEF’TE MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef 2022’de 18 yarışmacıya şefler ilk turda Çiğ Börek yapmalarını istedi. 5 çiğ böreği en iyi yapan iki isim şefler tarafından Yağız ve Çağatay olarak belirlendi.

İkinci turda üç adet protein olan Balık-Tavuk ve Kırmızı eti en güzel pişiren isim Mavi takım kaptanı olmaya hak kazanacaktı. Balığı en güzel pişiren isim Yağız olurken, Tavuk konusunda iki isimde birbirine çok yakın olsa da ufak bir farkla Çağatay oldu. Yağız ve Çağatay arasında Mavi takım kaptanı olacak olan ismi belirleyecek olan protein Bonfile oldu. Bonfile konusunda en başarılı tabağı yapan isim Yağız oldu ve MasterChef 2022’de İlk Mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı.

FATMANUR HANGİ TAKIMA GİTTİ?

Kırmızı takımın kaptanı Serpilay’a yardımcı olan Fatmanur söylediği sözler ile ortalığı karıştırdı. Kırmızıyı sevmediğini ve maviye gitmek istediğini dile getiren Fatmanur; “Ben her zaman kadın kaptana yardım ederim”dedi. Yarışmacı sözleri ile tepki çekti. Masterchef’in yeni bölümünde ise takım seçmeleri ardından Fatmanur’un Serpilay ile tartıştığı ve “Ben son seçilecek insan değilim” dediği görüldü.

Fatmanur kırmızı takıma gitti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir