Magnolia Bakery önündeki sıra sosyal medyanın gündemine oturdu

New York’un ünlü pastanelerinden Magnolia Bakery’nin İstanbul’daki ilk şubesi Vadi İstanbul’da açıldı. 7 Eylül’den itibaren kapılarını müşterilerine açan Magnolia Bakery’nin önündeki sıra, sosyal medyada gündem oldu.

featured

ABD’li pastane devi Magnolia Bakery, İstanbul’daki ilk şubesini açtı. Mangolia Bakery önündeki kuyruk ise sosyal medyayı salladı.

Magnolia Bakery önündeki sırayı görenler, ‘’Bir pastane ürünü için bu kadar beklemenin başka bir açıklaması olamaz’’ yorumları yapıldı.

İşte o video ile ilgili gelen yorumlar;

şurada görülen sıradır. bilmem etmem new york’ta ünlüymüş. bu bana biraz instagram postu atmak için girilmiş sıra gibi geldi ya da bunlar ömrü boyunca magnolia bakery’de yediği için yoksunluk krizi yaşayan insanlar.

gerçek olduğunu varsayarak konusuyorum. gidesim varsa bile o sırayı gördüğüm için gitmem. okadar bekleyemem. reklam çalışmasıysa bende geri tepti ya ben anlamiyorum herhangi birseyin onunde sira beklemeyi hastalik yoksa cok comar isi geliyor..

yaşama amacı, marka olan yerlerde oturup, yiyip içmek olan insan güruhlarıdır. bu kadar boş zamanlarının olduğuna, bu kadar boş para harcayacak yer bulduklarına artık şaşırmıyorum.

daha önce hiç bir ürününün tadını bilmediği halde dakikalarca sırada beklemek bence kesinlikle damak zevki ile açıklanamaz. umarım istedikleri amaç her ne ise ulaşmışlardır; aksi halde silkelenmiş olmak dışında ellerine bir şey geçmez. ilk defa denemek isteyip, o sırada bekleyecek kadar vakit sahibi olan ve fanatikliğini normal kabul edenlere de afiyet olsun der, hayatlarındaki diğer zorlu faaliyetlerde muvaffakiyetler dilerim.

bir sinema, tiyatro, maç gişesi önünde saatlerce beklemeyi anlayabilirim ama açlıktan ölmek üzere değilsen bir pastane ürünü için bu kadar beklemenin başka bir açıklaması olamaz.

ne abarttınız ya bu sıra meselesini istanbulda her gün her yer sıra. haftasonu bir yere gitmek icin once trafik ceker sonra oturmak için beklersiniz. karakoyde durum balik yapan abi var onun önü metrelerce sıra, nisantasi bazlama var hafta sonu deliler gibi sıra. eğer biraz populerse bir yer bu görüntü çok normal.

yarısından fazlasının araplar, iranlılar ve istanbul’dan konut alarak vatandaşlık sahibi olan yabancılardan kişilerden oluştuğu kuyruk. bizim reklamcı ve ortamcı influencer tayfası araplarla kuyrukta.

20 milyonluk şehirde hiç sıra beklememiş civanmertleri de gördük ya, bir daha gam yemeyiz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir