LC Waikiki’de 600 TL’ye satılan şişme yelek sosyal medyayı ikiye böldü: Ucuz mu, pahalı mı?

LC Waikiki’de 600 TL’ye satılan şişme yelek sosyal medyayı salladı. Ucuz diye tercih edilen tekstil devinin fiyatları, son dönemlerde bir hayli arttı. Hal böyle olunca da LC Waikiki’deki pahalılık, sosyal medyanın diline düştü.

featured

Yıllardır uygun fiyatlı ürün sattığı gerekçesiyle tercih edilen LC Waikiki mağazası da fahiş fiyatları nedeniyle yine gündeme geliyor.

Son olarak 600 TL’ye satılan bir şişme yelek, sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar ürünün fiyatını pahalı bulurken, bazıları ise dolara çarparak fiyatının uygun olduğunu savundu.

LC Waikiki’de 600 TL’ye satılan şişme yelekle ilgili şu yorumlar yapıldı;

beymen’de 1726191927 bin tl’ye satılan kürdandan çok daha dikkat çekici olan üründür . lc waikiki gibi inceden aşağılanan bir mağazanın 600 tl gibi oldukça yüksek bir fiyata naylon poşetten imal edilme aptal bir ürünü satması dikkat çekici. insanlar üzerlerine ne giyecek allasen? not: “sadece bilmemkaç dolar” veya “gayet normal bunun nesi pahalı” demeyiniz lütfen.

sadece 30-35 dolar ve gayet normal bunun nesi pahalı dediğim yelek.

sadece 33 euroya tekabul eden sisme yelektir. sisme yelek sevmem, seveni de sevmem.

şişme yelek demişken geleceğe dönüş filmindeki bir sahne aklıma geldi marty mcfly şişme yeleğiyle geçmişe gider ve geçmişteki gençler “hey şu salağa bakın boğulacağını falan sanıyor galiba hahahah” diye dalga geçerler, ben de her şişme yelek gördüğümde bu sahne aklıma gelir.

sevgili yazarcım taksim lcw’de hiç bulundun mu bilmiyorum ama (en yüksek cirolu şubelerden biri belki en yüksek cirolu şube) oraya gitmeni isterim. lwc’nin hedef kitlesinin sen değil araplar olduğunu ikna ola ola anlarsın belki. fiyat politikası sana göre düzenlenmiyor yani. işin garibi kimse konuşmuyor ama ırakta yaşayan vasat altı bi esnaf türkiyede çok rahat ev ve araba alabiliyor alım güçleri fena değil bana bu ilginç geliyor.

aynısı aşti’de 150 lira olan şişme yelek.

sadece fiyatı şişme olan yelek. kendisi baya sönmüş balona benziyor.

lcw ucuz markayızı iyice oturttuğu için bu tarz keriz silkeleme olaylarını sıkça bulabilirsiniz. koca bir fakir-orta klas 40 yaş üstü lcw ye gidiyor direkt. bunu bildikleri için fiyatlara çok abanıyorlar son senelerde. beymen de bu arakadaşlardan daha ucuz çok şeyi çok daha ucuza alabilirsiniz. (morhipo vs dahil) amazon bazen inanılmaz ucuz oluyor. genel olarak bir kovalama durumunda olmanız lazım yoksa 3. sınıf ürünlere 1. sınıf parası verirsiniz.

avm’lere gittikçe arasıra uğruyorum lcw’ye ancak söylenilen gibi sezon ürünlerinin fiyatlarının diğer markalardan bir farkı kalmamış. yani lcw artık kesin olarak ucuz bir yer değil. her seferinde şaşırtmaya devam ediyor…

LCW ve Defacto fiyatlarının saçmalaması sosyal medyanın gündeminde!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir