Pitbull cinsi köpeğini polisin üzerine salan uyuşturucu zanlısından pişkin sözler: ‘Niye vuruyorsunuz’

İzmir'de Mayıs 2018’de yaşanan bir olay, sosyal medyada yeniden gündem oldu. Her geçen gün köpeklerin yaptığı katliamlar nedeniyle, onlarca kişi hayatını kaybediyor. 2018’de de uyuşturucu sattığı ileri sürülen bir şüpheli operasyona gelen polis ekiplerine köpeğini saldırttı. Polisi kolundan yaralayan köpek vurulurken, boğuşma anları köpeklerin saldırılarının arttığı bu günlerde gündem oldu.

featured

İzmir Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mayıs 2018’de Ertuğrul mahallesindeki bir eve uyuşturucu operasyonu düzenledi. Uyuşturucu kullandığı ve sattığı iddia edilen İsmail G., polisleri karşısında görünce pitbull cinsi köpeğinin tasmasını çıkartıp, polislere saldırttı.

Köpeğin kolundan ısırdığı polis yere düştü diğer polisler köpeğe müdahale etmeye çalıştı. Köpek, polisin kolunu bırakmayınca polisler köpeğe ateş açtı. Köpek vurularak öldürüldü.

Ardahan’da vahşet! Pitbull atı parçaladı, ortalık kan gölüne döndü

Gözaltına alınan İsmail G.’nin, İzmir Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Mustafa G.’nin oğlu olduğu belirtildi. Köpek tarafından ısırılan polis memuru Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu görüntüler ise yıllar sonra sosyal medyada yeniden gündem oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir