Kısmetse Olur’da üçlü ilişki bilmecesi! Furkan Can Ağca’nın sevgilisi Elisa Durulay ile Tolga Kandemir…

Sansasyonel yarışma Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde popüler yarışmacılardan Furkan Can Ağca, eski sevgilisi Elisa Durulay ile aşk yaşarken yarışmacılardan Tolga Kandemir'in ilişkisine göz diktiğini açıkladı.

featured

Haftanın 6 günü canlı olarak YouTube’da yayınlanan ve Öykü Serter’in sunduğu Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında ifşaların sonu gelmiyor.  Yarışmaya bu hafta katılan Furkan Can Ağca’nın, Tolga ve Aybüke’nin yakınlaşmasını bile bile Aybüke ile dans etmesi dikkat çekti.

FURKAN VE TOLGA YÜZLEŞTİ

Furkan Can Ağca ile Tolga Kandemi programda yüzleşti. Furkan Can Ağca’nın esi sevgilisi Elisa Durulay gündem oldu. Peki ama Elisa Durulay kimdir, yarışmaya mı katılıyor?

Benzer Haberler
BCD1B307-5734-40FF-9EC7-A8B91104C820
Kısmetse Olur Furkan hakkında şok iddia: Sevgilisi Gülden Kaygın’ı öldüresiye dövdü ve çıplak fotoğraflarını ifşa etti
kismetse-olur-tolga-masturbasyon
Kısmetse Olur Tolga’nın mastürbasyon görüntüsü ve seks mesajları ifşa oldu! Tolga Kandemir’e büyük şok
kismetse-olur-furkan-sevgilisi
Kısmetse Olur yarışmacısı Furkan Can Ağca’nın suç dosyası kabarık çıktı

‘TOLGA BENİM KIZ ARKADAŞIMA YAZDI’

Ufak bir açıklama yapmak istiyorum Aybüke ve Tolga konusunda hakkında. Arkadaşlar beni farklı tanıdılar. Sevgilisi olan bir kıza yürüdüğümü söylüyorlar. Ama bunun asıl sebebi farklı bir şeydi. Tolga ile bizim daha öncesinde benim eski bir kız arkadaşım vardı. Mart ayında editörlerinize de mesajları gösterdim. Çift profili yapmıştık. O kişiyle videolarımız vardı. Paylaşıyorduk. Tolga bizim çift olduğumuzu bile bile kız arkadaşıma yazmıştı. Benimle fotoğrafları olmasına rağmen ‘Naber?’ yazmıştı. Ekran görüntüleri duruyor. Ben de buna istinaden nasıl oluyormuş kız arkadaşı varken başka bir erkeğin kız arkadaşına yürümesi bunu ona göstermek istedim.

TOLGA HATIRLAMADI

Tolga ise ”Bunu hiç hatırlamıyorum. Böyle bir şey yapsam seni de hatırlardım bu kadar üstüne gelmezdim. Dışarı çıkınac göstersin bana.” dedi.

Aybüke ile kız arkadaşı olan Elisa Durulay ile tanıştığı da iddia edildi.

ELİSA DURULAY KİMDİR?

Elisa Durulay 8 kasım doğumludur. 20 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Elisa Durulay, 2021 yılında çalıştığı şirketten istifa etmiştir. Moda ile yakından ilgilenmektedir. Sosyal medya fenomeni olan Elisa Durulay’ı 180 bin kişi takip ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir