Alp Navruz’un oyunculuğu ile devleştiği Yürek Çıkmazı dizisi gerçek hikaye mi? Yürek Çıkmazı kitabının sonunda ne oluyor?

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı TRT1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı hikayesiyle izleyenleri derinden sarsıyor.

featured

Atike Hınçlıer’in aynı adlı romanından uyarlanan Yürek Çıkmazı dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay ve İlayda Ildır yer alıyor. Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor.

https://twitter.com/yurekcikmazitrt/status/1607817484077338624?s=20&t=DL9EYSPcfR_2CDGFCrP62w

YÜREK ÇIKMAZI KONUSU NEDİR?

Yıllardır kocası tarafından aile içi şiddete maruz kalan Cennet hastaneye kaldırılır. Bu sırada tanıştığı avukat Zeynep’e ölünce açması şartıyla bir mektup verir. Bu mektup Cennet’in oğlu Halil ile avukat Zeynep’i bir araya getirirken kardeşler arasında yeni bir çatışma doğuracaktır.

yürek çıkmazı özeti

YÜREK ÇIKMAZI UYARLAMA MI?

Yürek Çıkmazı dizisi Atike Hınçlıer’in aynı adlı romanından uyarlandı. Kitap tanıtımında anlatılan hikayenin gerçek olduğuna da dikkat çekiliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir