Kısmetse Olur Furkan hakkında şok iddia: Sevgilisi Gülden Kaygın’ı öldüresiye dövdü ve çıplak fotoğraflarını ifşa etti

Kısmetse Olur Aşkın Gücü başladığı günden beri gündemden düşmüyor. Yarışmacılar arasına yeni katılan Furkan Can Ağca hakkında bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, yarışmacı sevgilisini döverek çıplak fotoğraflarını ifşa etti.

featured

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programı Youtube’da ‘Kısmetse Olur: Aşkın Gücü’ olarak yeniden başladı. Yarışmadaki estetikli kadın yarışmacılar kadar erkek yarışmacılar da skandallarıyla gündeme geliyor.

Programa sonradan dahil olan Furkan Can Ağca da son günlerde olay iddialarla gündemde. Ağca’nın geçtiğimiz aylarda sevgilisini öldüresiye dövdüğü ve çıplak fotoğraflarını ifşa ettiği iddia edildi.

https://twitter.com/kismetseolurag/status/1606711303862566912?s=20&t=GsdIVOh-DNFBptGEz1mByw

ŞOKE EDEN İDDİA: OTELDE…

Furkan Can Ağca’nın sevgilisi Gülden Kaygın iddiaya göre, yaşadıkları tartışma sırasında öldüresiye darp edildiğini ileri sürerek geçtiğimiz aylarda Furkan Ağca’dan şikayetçi oldu.

Boynunu sıkan Furkan Can Ağca’dan otel görevlileri sayesinde kurtulan Gülden Kaygın, müstehcen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmaması için sevgilisinin kardeşine bir de para göndermiş. Ancak yine de fotoğraflar ifşalanmış.

İddialar sonrasında Kısmetse Olur Furkan hemen bir açıklama yaptı. Furkan Ağca, iddiaları yaptığı açıklamayla kabul etmedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir