Kısmetse Olur Furkan diskalifiye mi olacak? Furkan Can Ağca’nın ifşa ve şiddet skandalı

Kısmetse Olur programına damat adayı olarak katılan Furkan Can Ağca'nın diskalifiye olacağı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Furkan Can Ağca, sosyal medyadan konuya ilişkin detayları aktardı.

featured

Furkan Can Ağca, Kısmetse Olur evine olaylı bir giriş yapmıştı. Eve girdiğinde, Tolga ile tanışma yolunda olan Aybüke’yi dansa kaldırmış, Tolga’nın sorgulaması üzerine ise ‘Kalede kaleci varken gol atmaz mısın?’ yanıtıyla sosyal medyada gündem olmuştu.

https://twitter.com/hakancayorumlar/status/1610933981540663296?s=20&t=rXRwMrQ0CgFRG-t1C5bqmQ

Sonradan, Aybükeyi dansa kaldırmasının nedenini, Tolga’nın eskiden kendi kız arkadaşına mesaj atması olduğunu söylemişti. Şimdi ise Furkan Can Ağca, diskalifiye iddiasıyla gündeme geldi.

Peki Kısmetse Olur Furkan Can Ağca diskalifiye mi olacak? Neden diskalifiye olacak? Furkan Can Ağca kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

FURKAN CAN AĞCA DİSKALİFİYE Mİ OLACAK

Furkan Can Ağca’nın programına katılmasının ardından, geçmişte kız arkadaşına şiddet uyguladığı ve müstehcen fotoğrafları ile şantaj yaptığı ve bu nedenle davalık olduğu söylenmişti.

kısmetse olur furkan ifşa

Bu haber sonrasında Kısmetse Olur yönetiminin, Furkan hakkında ortaya çıkan ifşa olayları yüzünden başının ağrıdığı ve Furkan’ı diskalifiye etme kararı aldıkları iddia edildi.

Benzer Haberler
hakan-kakiz-erol
Kısmetse Olur Furkan ve Erol’un gay fenomen Hakan Kakız’a attığı mesajlar ifşa oldu
zeyd-ogulcan-kavga
Kısmetse Olur’da Cansel’i kucağına alan Zeyd’i Oğulcan’ın elinden zor aldılar
furkan-tolga elisa
Kısmetse Olur’da üçlü ilişki bilmecesi! Furkan Can Ağca’nın sevgilisi Elisa Durulay ile Tolga Kandemir…

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Furkan Can Ağca program için, ‘Bana ne denildiyse onu yapıyorum’ dedi ve hakkında çıkan şiddet ve şantaj haberlerinin gerçek olmadığını söyleyerek kendini savundu.

FURKAN CAN AĞCA KİMDİR

Furkan Can Ağca Karslıdır, 21 yaşındadır. İstanbul’da yaşayan Ağca modellik yaptığını ve markalarla çalıştığını belirtti.

kısmetse olur furkan kurgu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir