Kısmetse Olur’da Cansel’i kucağına alan Zeyd’i Oğulcan’ın elinden zor aldılar

Kısmetse Olur'da Oğulcan'ın kız arkadaşı Cansel'i kucağına alarak havuza atan Zeyd'in, "Sevgilini ödünç aldım" sözleri kavga çıkarttı. Araya giren diğer yarışmacılar ikiliyi sakinleştirmeye çalıştı. Gün sonunda ikilinin kavgası hakkında konuşan sunucu Öykü Serter, yarışmacılara uyarı cezası verdi.

featured

5 yıllık aranın ardından YouTube kanalında yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında tansiyon yükseldi. Cansel ile aşk yaşayan Oğulcan ile Zeyd arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

CANSEL’İ KUCAĞINA ALIP HAVUZA ATLADI

Önceki gün yayınlanan bölümünde yapılan partide eğlenen Zeyd, Cansel’i kucağına alarak havuza atlamıştı. Dün yayınlanan bölümünde Zeyd’in hareketine tepki gösteren Oğulcan, “Bazı karaktersiz herifler sevgilimi ödünç alabileceğini düşünüyor” dedi.

https://twitter.com/kismetseolurag/status/1609965244817842178?s=20&t=x-oBMZuqwC12OzG7MfqlaQ

‘SEVGİLİNİ ÖDÜNÇ ÇALDIM’

Bunun üzerine konuşan Zeyd ise “Karaktersiz derken… Cansel için buradan seninle kavga etmeyeceğim. Sen korkuyorsun Tepkini havuzun başında gösterecektin. Ben erkek erkeğe havuza atlamak istemiyorum. Sevgilini ödünç çaldım kardeşim. Sevgilini çaldım, bu kadar basit” dedi.

Benzer Haberler
kismetse-olur-eslem-faruk-fatih-ozer
Kısmetse Olur Eslem Sena, Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer’in sevgilisi çıktı
kismetse-olur-sedat-sevgilisi
Kısmetse Olur Sedat kimdir? Kısmetse Olur Sedat Polat hakkında her şey…
kismetse-olur-tolga-masturbasyon
Kısmetse Olur Tolga’nın mastürbasyon görüntüsü ve seks mesajları ifşa oldu! Tolga Kandemir’e büyük şok

Zeyd’in sözlerine sinirlenen Oğulcan, “Şu elimin yarısı yeter sana. Böyle bir program olmasa sen olmazsın. Benim sevgilim dediğim kadına bunu yapamazsın. Senin gibi bir insan burada ne işi var anlamıyorum. Sen böyle şeyler yapan bir gerizekalısın” diyerek tepki gösterdi.

https://twitter.com/kismetseolurag/status/1609962726352199680?s=20&t=x-oBMZuqwC12OzG7MfqlaQ

BİRBİRİNE GİRDİLER

İkili arasındaki tartışmada tansiyon yükselince Zeyd ve Oğulcan birbirinin üzerine yürüdü. Yasak olmasına rağmen birbirine temas eden ikilinin arasına diğer yarışmacılar girdi. Oğulcan evin bahçesine çıkartılırken kapıda yapım ekibinden görevliler geldi.

https://twitter.com/kismetseolurag/status/1609970275918954502?s=20&t=x-oBMZuqwC12OzG7MfqlaQ

Eve bir koruma eşliğinde gelen Öykü Serter ise yarışmacılar kuralları hatırlatarak uyarı cezası aldıklarını söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir