Kısmetse Olur Cansel, klipte Dilan Polat oldu

Kısmetse Olur'un geçtiğimiz yıl en çok öne çıkan yarışmacısı Cansel Ayanoğlu müzik sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Ayanoğlu'nun Dilan Polat'a dönüştüğü klibini izleyenler 'Dikkat et sonun benzemesin' yorumlarında bulundu.

Kısmetse Olur’un geçtiğimiz yıl en çok öne çıkan yarışmacısı Cansel Ayanoğlu müzik sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Ayanoğlu’nun Dilan Polat’a dönüştüğü klibini izleyenler ‘Dikkat et sonun benzemesin’ yorumlarında bulundu.

Benzer Haberler
cansel_cork
Kısmetse Olur Cansel’in üstsüz pozları ortalığı karıştırdı
cansel kismetse olur
Kısmetse Olur Cansel’in porno kayıtları ifşa oldu! Cansel Ayanoğlu’dan ‘Kimseyi ilgilendirmez’ çıkışı…
kismetse-olur-cansel-instagram
Kısmetse Olur Cansel kimdir? Kısmetse Olur Cansel nereli, kaç yaşında? Cansel Ayanoğlu hakkında her şey…

Kısmetse Olur’un pembeli gelini, eski yarışmacısı Cansel Ayanoğlu, kısa zamanda sık sık gündem olarak tanınan bir isim haline geldi.

Sevilen gelin adayı, Kısmetse Olur’un ilk sezonunda sergilediği ultra aşka kuşko tavırlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Cansel Ayanoğlu, yarışmadan sonra da gündem olmayı sürdürdü.

CANSEL ARTIK ŞARKICI OLDU

“Şahane” adlı yeni şarkısının klibindeki Dilan Polat’ı anımsatan görüntüler görenleri şaşırttı. Klipte Dilan Polat’ın bugüne kadar olay olmuş neredeyse tüm görselleri kullanılmış.

kısmetse olur cansel

2 milyon TL harcanan klip bu tarz yorumlarla doldu.

KISMETSE OLUR CANSEL KİMDİR?

Kısmetse Olur “Aşkın Gücü” yarışmacısı Cansel Ayanoğlu’nun Bulgar göçmeni olduğu tahmin ediliyor. 1997 doğumlu Cansel şu an 25 yaşında. Aslan burcu olduğunu ve pembe rengini çok sevdiğini söyleyen Cansel Ayanoğlu, güzellik uzmanı olduğunu kaydetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir