Kısmetse Olur Cansel kimdir? Kısmetse Olur Cansel nereli, kaç yaşında? Cansel Ayanoğlu hakkında her şey…

YouTube’da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında Cansel ilk gündem tüm dikkatleri üzerine çekti. Oğulcan ile yakınlaşan ve tavırlarıyla ilgi odağı olan Kısmetse Olur Cansel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cansel Ayanoğlu ne iş yapıyor? Instagram adresi ne?

featured

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının kadrosunda Cansel ve Oğulcan iddialı açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor. Sevilen yarışma programına katılanlar  kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cansel kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi nedir?

kısmetse olur cansel instagram

KISMETSE OLUR CANSEL KİMDİR?

Cansel Ayanoğlu’nun Bulgaristan göçmeni olduğu tahmin edilmektedir. 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 25 yaşındadır. Aslan burcu olduğunu söyleyen Cansel Ayanoğlu pembe rengini çok sevdiğini belirtmiştir. Estetisyen olarak çalıştığını belirtmiştir.

Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. “Bir erkekte aradığım şey yakışıklılık ve zeka. Ee tabi para olmadan da olmaz. Maddiyat benim için çok önemli. Adam gibi adam olmalı ve beni sahiplenmeli. Kıskançlığı severim.” ifadelerini kullanmıştır. Instagram’da cansel.ayanoglu ismiyle paylaşımlarına devam eden Cansel Ayanoğlu’nun bu mecrada 4503 takipçisi bulunmaktadır. Stili ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü almaktadır. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan Cansel Ayanoğlu’nun bir köpeği bulunmaktadır.

CANSEL AYANOĞLU’NUN INSTAGRAM HESABI

Instagram’da cansel.ayanoglu kullanıcı adıyla paylaşımlarına devam eden Cansel Ayanoğlu’nun bu platformda 4503 takipçisi bulunuyor.Stili ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü alan ve hayvan sever kişiliği ile tanınan Cansel Ayanoğlu’nun bir köpeği bulunmaktadır.

Benzer Haberler
kismetse-olur-ogulcan-instagram
Kısmetse Olur Oğulcan kimdir, nereli? Oğulcan Yılmaz hakkında her şey…
kismetse olur
Kısmetse Olur yarışmasının yeni bölümlerinde cinsellik yaşanacak mı?
2
Kısmetse Olur ile tanınan Cansel Çördük’ten sütyensiz poz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir