Kırmızı Oda Boncuk kim? Kırmızı Oda Boncuk’un gerçek hayat hikayesi ve hastalığı nedir?

featured

Kırmızı Oda Boncuk karakteri yoğun olarak araştırılıyor. Burcu Biricik, Kırmızı Oda’ya dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide “Boncuk” karakteri canlandıracak. Dizinin yeni bölüm fragmanında tanıtılan Boncuk’un hikayesi izleyenlere soluksuz dakikalar yaşatacak. İzleyiciler Kırmızı Oda Boncuk ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Kırmızı Oda Boncuk kimdir, hikayesi nedir? Kırmızı Oda’nın Boncuk’u Burcu Biricik kaç yaşında?

KIRMIZI ODA BONCUK KİMDİR, BONCUK’UN GERÇEK HAYAT HİKAYESİ NEDİR?

Kırmızı Oda’nın 14. bölümünde, ermiş insanlar ile birlikte yaşayan ve bu ermiş kişileri sadece kendisinin görebildiği bir danışan geliyor: Boncuk.

Boncuk hayat hikayesini bu akşam Doktor Hanım’a anlatacak. Evli olan Boncuk, kendisinin gördüğü ermişlerin sözünü dinleyerek hareket ediyor. Ermişlerin kendisini götürmek istemesi halinde kocasının kızmasından çekinse de ermişlerin sözünün üstüne söz söylenmeyeceğini de biliyor.

Kocası bir akşam eve geldiğinde Boncuk’u süslenmiş ve hazırlanmış bir vaziyette buluyor. Kocasının “Bu ne hal, neden hazırlandın?” sorusuna ise ermişlerin kendisini başka kocaya vereceğini ve beklediğini söylüyor.

BURCU BİRİCİK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya Elmalı’da dünyaya gelmiştir. Burcu Biricik, lisans eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol almıştır.

2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış ve Akdeniz Kraliçesi olarak seçilmiştir.

Oyunculuğun yanı sıra 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yapan Burcu Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren Burcu Biricik, 1.70 metre boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir