Kim Milyoner Olmak İster’de Kenan İmirzalıoğlu'nu dehşete düşüren anlar! Hemşire Gizem Elif Türk'ün başından geçen felaket...

ATV'nin en çok izlenen ve dünyanın en çok kazandıran yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, bugün yeni bölümüyle ekranlara geldi. Haftada iki gün yayınlanan ve ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster', bugün yine izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Yayınlanan bu bölümde Elif Türk'ün hikayesi programa damga vurdu. Yarışmacı ameliyatı için istediği soruya kadar ulaşınca gözyaşlarına hakim olamadı. İşte Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran o anlar!

featured

ATV’nin ve dünyanın en çok seyredilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster‘in bu haftaki bölümü yine nefesleri kesti. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster’de bugün yarışmacıların yine başarılı performansları yer aldı.

Yarışmaya katılan Elif Türk, yarışmadaki başarılı performansının yanı sıra hikayesiyle de dikkat çekti. Zonguldak’ta yaşayan ve hemşire olarak görev yapan yarışmacı, hastanede geçirdiği kazayı anlattı.

Hastanede etil alkol patlaması yaşandığını ve çalışırken ileri derecede yandığını dile getirerek hikayesiyle hem izleyicileri, hem de ünlü sunucuyu üzdü. Ameliyatı için 100 bin TL’ye ulaşmak istediğini dile getiren yarışmacı, ikinci baraj sorusuna kadar ulaştı.

Başarılı bir performans sergileyen yarışmacı, istediği soruya kadar ulaştı ve doğru cevabı verdi. Hedefine bir adım daha yaklaştığı için mutlu olan yarışmacı, soruyu bildikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

Yarışmacı bir soru daha ilerlese de soruya doğru cevap veremedi. Hikayesiyle geceye damga vuran yarışmacı, yarışmadan 30 bin TL aldı.

‘Kim Milyoner Olmak İster?’e damga vuran Eren Bülbül sorusu! Kenan İmirzalıoğlu’nun sesi titredi…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir