Kılıçdaroğlu’nun 1 dakika 51 saniyelik hezimet konuşması! Şahan Gökbakar’dan sert tepki

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Millet İttifakı liderleriyle ortak açıklama yaptı. Yapmış olduğu açıklama sadece 1 dakika 51 saniye süren Kılıçdaroğlu'na muhalif isimlerden de tepki geldi.

featured

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kesinleşmeyen seçim sonuçlarına ilişkin Millet İttifakı liderleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile beraber CHP Genel Merkezi’nde basın açıklaması yaptı.

1 DAKİKA 51 SANİYELİK HEZİMET KONUŞMASI

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak liderleri ile yapmış olduğu basın açıklamasının sadece 1 dakika 51 saniye sürmesi dikkat çekerken, muhalif isimlerden ise tepki geldi.

Sandığa gidip oy kullanan tüm seçmenlere yürekten teşekkür eden Kılıçdaroğlu, katılım oranının yüzde 90’a yaklaşması ve sürecin demokratik olgunluk içinde sürdürülmesinin ayrıca memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, bütün iftira ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamamıştır. Hiç kimse bir oldubittiye heveslenmesin. Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz ‘ikinci tur’ diyorsa başımızın üstüne. Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Herkes bunu görecek.” ifadelerini kullandı.

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN TEPKİ

Basın açıklaması sonrası, bazı muhalif isimlerden tepki gecikmedi. Millet İttifakı yöneticilerinin açıklamalarına komedyen Şahan Gökbakar’dan tepki geldi. Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kimse çıkıp birşey söylemiyor diye yazmıştım…. Çıktılar ama bir şey söylemediler…” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir