Kılıçdaroğlu’na Düzce halkından tarihi ders: “Söylesene bu meydanda”

İktidara gelmesi halinde 6-8 Ekim olaylarının faili eski HDP EŞş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılacağının sözünü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Düzce mitinginde asılan bir pankart dikkatlerden kaçmadı.

featured

CHP Genel Başkanı ve 7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün Düzce’ye gitti. Kılıçdaroğlu’nun Düzce’de miting yaptığı alanın tam karşısına dikkat çeken bir pankart asıldı.

DÜZCE’DE KILIÇDAROĞLU’NA DEMİRTAŞ TEPKİSİ

Miting alanına asılan pankartta şu ifadeler yer aldı:

“Söylesene bu meydanda! Düzceli çocuklarımızı şehit eden HDPKK’nın eş başkanı Selahattin Demirtaş’ı ben iktidara gelirsem serbest bırakacağım diye.”

7’li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması halinde 37 kişinin yaşamını yitirdiği 6-8 Ekim olaylarının faili Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılacağının sözünü vermişti.

KATILIM YİNE 4-5 BİN KİŞİ DE KALDI

HDP’nin de desteklediği Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mitinglerinde meydanları doldurmakta zorlanıyor.

Düzce’de vatandaşlara hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun miting alanı havadan drone ile görüntülendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir