Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin’den Hamburg’a ve Paris’e neden selam gönderdi?

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim çağrısıyla başlattığı “Milletin Sesi” mitinglerinin ilkinde Mersinlilere seslendi.

Yeterli kalabalığın sağlanması için CHP ve HDP teşkilatlarına talimat verilen mitingde yine de kalabalık sağlanamadı.

CHP ve HDP örgütlerine “Mersin’i doldurun” talimatı

Öğrenci, esnaf ve çiftçilerin konuşmasından sonra kürsüye gelen Kılıçdaroğlu, “Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim. Bizim kitabımızda umutsuzluk yok. Az önce kardeşlerim konuştu. İçim dağlanarak izledim. 21. yüzyılın Türkiye’si bunu hak etmiyor. 20 yıldır bu ülkeyi yönetiyorlar. İki üniversite bitiren işsiz geziyorsa bu ayıp kime ait? Türkiye’yi bu ayıptan çekip çıkaracağız.” ifadelerini kullandı.

“Göndereceğiz, göndereceğiz. Değişim rüzgarları esiyor Türkiye’de. Hangi duvarı örerlerse örsünler halk varsa bitmiştir. Hiç meraklanmayın. Erzurum’dan Hakkari’den Kars’tan Rize’den Trabzon’dan göreceksiniz. Göreceksiniz halkın şaha kalktığını göreceksiniz. Halkın adalet, kucaklaşma istediğini göreceksiniz. Herkese söylüyorum. Ey Saray duy diyeceğiz. Geliyor gelmekte olan diyeceğiz.” diyen Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonunda Hamburg’a ve Paris’e de selam gönderdi.

Firari FETÖ’cülerin ve PKK’nın bu iki şehirde yoğun şekilde barındıkları biliniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir